Windows 10 Bellek(RAM) Kullanımı Normalmi

Gorkor

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayara format attım ve Windows 11 den Windows 10 a geri döndüm(ÇOK RAM KULLANIYOR DİYE) Windows 10 daha az kullanıyor fakat genede size sormak istiyorum. Sizce bu değerler normalmi(aşağıda fotoğraf var) ( 2x takılı ve 3200 mhz hızında)

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41.8 KB · Hit: 62
Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayara format attım ve Windows 11 den Windows 10 a geri döndüm(ÇOK RAM KULLANIYOR DİYE) Windows 10 daha az kullanıyor fakat genede size sormak istiyorum. Sizce bu değerler normalmi(aşağıda fotoğraf var) ( 2x takılı ve 3200 mhz hızında)
Ramin kaç GB olduğu dışında tüm bilgileri vermişsin! Bravo!

Ramin kaç GB olduğu dışında tüm bilgileri vermişsin! Bravo!
Özür dilerim 16 GB RAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(ram 16 gb

Özür dilerim 16 GB RAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(ram 16 gb
Öncelikle sert tutumum için kusura bakma, uygulamalar açıkken normal bu değer, bilgisayarı yeniden başlat ve tüm uygulamalar kapalıyken SS alıp at.

Edgeyi açınca bi anda artıyor. Ben şimdi başlatmaya gidiyorum geri atacağım edgeyi saymayarak hesap yaparız artık.
Lütfen performans kısmındaki RAM bilgilerini atın.

Ram bilgileri burada bilgisayarı yeniden başlattığımda hiçbir uygulama açıkdeğilken bellek kullanımı böyle

Ekler

• 31.PNG
    31.PNG
    40.9 KB · Hit: 44
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    67.3 KB · Hit: 44
steamı kapa edgeyi kapa kullanmıyorsan steam zaten 600mb o tüketiyor onu hep kapalı tut

Steamı kullanıyorum oyun nası oynayacağım dostum? Edgede ise youtubedan video izliyorum?
opera gx kullanabilirsin edge yerine oradan performans ksııtlamsı yapabiliyorsun operanın kaç mb ram kullanacağını, ne kadar cpu kullanacağını vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,166
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri