Windows 10 da sıfırla seçeneği seçersek pc de virüs varsa temizler mi?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,336
Arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum diyelim pc de virüs var windows 10 daki sıfırla seçeneği ile usb den atılan formattaki gibi temizler mi?

Bildiğim kadarıyla öyle olunca diskte kalma durumu var virüsün. Bu nedenle temiz kurlumu öneriyorlar diye biliyorum.

Temizleyemeyebilir, sadece sistem dosyaları dışındaki şeyleri siliyor olması lazım.
Ayrıca virüsleri temizlemek için formata veya sistemi sıfırlamaya gerek yok, Malwarebytes ile tam tarama yapmak yeterli.

Temizleyemeyebilir, sadece sistem dosyaları dışındaki şeyleri siliyor olması lazım.
Ayrıca virüsleri temizlemek için formata veya sistemi sıfırlamaya gerek yok, Malwarebytes ile tam tarama yapmak yeterli.
Ben bilgisayarıma bulaşan mining virüsünü Malwarebytes ile temizleyemedim. Kaspersky ile çözüm buldum. Bunu da kullanabilir konu sahibi.

Windows içinden sıfırlama yapmak tüm virüsleri temizlemek için yeterli olmayabilir.
Disklerinizi biçimlendirerek temiz kurulum yapmanız en doğrusu olacaktır.

Ben bilgisayarıma bulaşan mining virüsünü Malwarebytes ile temizleyemedim. Kaspersky ile çözüm buldum. Bunu da kullanabilir konu sahibi.
pc de bi sorun yok sadece böyle bi durum olursa hazırlıklı olayım dedim :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,583
Üyeler
173,684
Son üye
Aktey42
Geri