Windows 10 Desteği Bitmesine 3 Ay Kaldı!

Kaan4578

80+
Reaksiyon skoru
53
Haziran Ayı ile Ekim ayı arasında 3 ay var 14 ekimde windows 10 ölecek hangi işletim sistemine geçmeyi düşünüyorsunuz Linux? Windows 11? Ben şahsen Windows 11'e geçip AtlasOS kurmayı planlıyorum malum windowsun sisteme zorla edge sokması ve sistemi bomboş hizmetlerle uygulamalarla doldurması vb.

keşke bitmese halen çok iyi

Ne güzel herkes linuxa geçecek demek isterdim ancak halen windows 7 kullanan cahiller olduğundan ötürü bu tayfa yine 10 sene windows 10 kullanır

Haziran Ayı ile Ekim ayı arasında 3 ay var 14 ekimde windows 10 ölecek hangi işletim sistemine geçmeyi düşünüyorsunuz Linux? Windows 11? Ben şahsen Windows 11'e geçip AtlasOS kurmayı planlıyorum malum windowsun sisteme zorla edge sokması ve sistemi bomboş hizmetlerle uygulamalarla doldurması vb.
son güne kadar win 10 sonra win 11

11 şuan 10 dan çok daha iyi, boşuna inatlaşıyorsunuz. 10 un devri çoktan kapandı

11 şuan 10 dan çok daha iyi, boşuna inatlaşıyorsunuz. 10 un devri çoktan kapandı
Valla benim 11'e geçmeme nedenim microsoftun dahada windowsu çöp etmesinden dolayı, sistemi iyice doldurmuş kendi bloatware'inin yanına sponsorlu bloatware'ide yerleştirmiş tiktok, spotify, vb. o yüzden 11'e biraz gıcık kaptım diyebilirim yani

Valla benim 11'e geçmeme nedenim microsoftun dahada windowsu çöp etmesinden dolayı, sistemi iyice doldurmuş kendi bloatware'inin yanına sponsorlu bloatware'ide yerleştirmiş tiktok, spotify, vb. o yüzden 11'e biraz gıcık kaptım diyebilirim yani
kaldırırsın
tertemiz oluyor..

Ekler

• 112.webp
    112.webp
    18.1 KB · Hit: 46
güncelleme almasa ne olur ki kullanmaya devam 11 iyice otursun düşünürüz ozaman :)

Valorant sorun çıkarmasa ve hantal bir işletim sistemi olmasa gözüm kapalı geçerdim

destek bittikten sonra acaba uygulamalar ve oyunlar ne zaman desteklememeye baslar asiri merak ediyorum.

Valla en iyisi Steam ve epic games Windows 10 desteğini kesene kadar kullanmak

En iyisi en açıksız olan işletim sistemi tercih etmektir.

Windows 10 çıkışından 3 ay sonraydı yanlış hatırlamıyorsam(6 ay da olabilir. uzun zaman oldu hatırlamıyorum), en çok kullanılan windows konumundaydı. 11 çıkalı 3 sene olacak daha anca %45 falan olabildi. Wİndows 10'un desteğini kestikleri zaman anca %50'yi gecebilecek. Bence windows 11 için acınası bir durum. Ben desteği bitene kadar LTSC win 10'da kalmaya devam edeceğim. Sonra da bazztie falan kurarım herhalde.

Edit: 1 hafta öncesinin haberi;

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri