sherlockoray
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
mağazadan aldığım windows 10u nasıl iade ederim
Edemezsin ama gerçekten hangi mağazadan aldığını merak ettim. Eğer teknosa vatan gibi mağazalardan kapalı kutu olarak aldıysan açılmamış şekilde fiş ile "BELKİ" iade etmen mümkün olabilir ama dijital olarak aldıysan geçmiş olsun.mağazadan aldığım windows 10u nasıl iade ederim
neden aldın hocam ? Zaten bedavaya yapıyordunitopya
itopyadan aldım edemezsin dediler bide burdan soriyim dedimEdemezsin ama gerçekten hangi mağazadan aldığını merak ettim. Eğer teknosa vatan gibi mağazalardan kapalı kutu olarak aldıysan açılmamış şekilde fiş ile "BELKİ" iade etmen mümkün olabilir ama dijital olarak aldıysan geçmiş olsun.
Tek kullanımlık kodlar, dijital ürünler iade alınmıyor. Yapacak bir şey yok. Keşke almadan konu falan açsaydın. Yapacak bir şey yok.itopyadan aldım edemezsin dediler bide burdan soriyim dedim
almaya gittiğimizde çok bi bilgim yoktu başta almıyacaktım ama altdan girip üstden çıkıp aldırdılar keşke önceden bilseydim. neyse sağlık olsunTek kullanımlık kodlar, dijital ürünler iade alınmıyor. Yapacak bir şey yok. Keşke almadan konu falan açsaydın. Yapacak bir şey yok.