Yeniden başlatma secenegi yok ama sadece shifte mi basıcamShift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat gelişmiş seçeneklerden windows kurtarmayı dene sistem geri yükleme noktası varsa yüklenir olmuyorsa formattan başka çaren yok![]()
Kilit ekranındaki güç menüsünde olması lazım.Yeniden başlatma secenegi yok ama sadece shifte mi basıcam
Oradan cmd'ye gelip şu komutları yazın:Kilit ekranındaki güç menüsünde olması lazım.
Şu anda hiçbir güç seçeneği kullanılabilir durumda değil diyorKilit ekranındaki güç menüsünde olması lazım.
Post automatically merged:
Oradan cmd'ye gelip şu komutları yazın:
![]()
Fix ''This parameter is incorrect'' Windows 10
When i try to open any file from D: is shows me an windows with the text ''This parameter is incorrect'' Any solution to fix this?answers.microsoft.com
İlk cevaptaki.
O zaman bir USB belleğe Windows 10 ISO'su yazdırıp oradaki CMD'den yapmanız gerek.Şu anda hiçbir güç seçeneği kullanılabilir durumda değil diyor
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayari 1 dk önce açtım bu sefer bu ekran geldi atıyorum fotoğrafO zaman bir USB belleğe Windows 10 ISO'su yazdırıp oradaki CMD'den yapmanız gerek.
CMD oradaki sorun gider kısmında var o da iş görür.Bilgisayari 1 dk önce açtım bu sefer bu ekran geldi atıyorum fotoğraf
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sistem kendini yeniden başlattı ve eski ekrana döndümCMD oradaki sorun gider kısmında var o da iş görür.
O windows neredeyse ölmüş, ne oldu ki ona?Sistem kendini yeniden başlattı ve eski ekrana döndüm
Hocam önceden disk görüntüsü oluşturduysanız sorun gider kısmına gelip bir seçeneği seçmeniz gerekecek ismini hatırlamıyorum disk görüntüsü olması lazım amaBilgisayari 1 dk önce açtım bu sefer bu ekran geldi atıyorum fotoğraf
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim tek çözümüm format olmuştu her şeyi denemiştimAynı sorun bendede oluyordu format attım düzeldi