Sağlamlisansdan al 8 sene önce aldım hala kullanıyom.Yeni bir sistem topladım şuan Windows 10 pro deneme sürümü yüklü. Retail Key alıp windowsu etkinleştirmek istiyorum. Güvenilir olarak hangi siteden alınır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Ben sağlam lisans sitesinden aldım güvenilir ama jetlisans sitesinde daha ucuz, ben olsam oradan alırdım.
Tamamdır hocam sağolun.Sağlamlisansdan al 8 sene önce aldım hala kullanıyom.
Kanka hiç para vermene gerek yok, Google'a Microsoft activation scrips yaz, ilk çıkan siteye gir 4 adım var onları takip et ve pcyi yeniden başlat.Yeni bir sistem topladım şuan Windows 10 pro deneme sürümü yüklü. Retail Key alıp windowsu etkinleştirmek istiyorum. Güvenilir olarak hangi siteden alınır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Tamamdır hocam sağolun.sağlamlisans net.
Cmd ile yapıyorlar hocam sıkıntılı işler onlar.Kanka hiç para vermene gerek yok, Google'a Microsoft activation scrips yaz, ilk çıkan siteye gir 4 adım var onları takip et ve pcyi yeniden başlat.
Nasıl bir sıkıntısı var, ben yaptım...Tamamdır hocam sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cmd ile yapıyorlar hocam sıkıntılı işler onlar.
O yöntem sıkıntılı KMS sunucularına bağlanıyorsun. Dijital lisans ile etkinleştirildi yazması lazım. Böyle yazıyorsa orjinal windows kullanıyorsunuz demektir.Kanka hiç para vermene gerek yok, Google'a Microsoft activation scrips yaz, ilk çıkan siteye gir 4 adım var onları takip et ve pcyi yeniden başlat.
Piyasada 250 pro retail,Yeni bir sistem topladım şuan Windows 10 pro deneme sürümü yüklü. Retail Key alıp windowsu etkinleştirmek istiyorum. Güvenilir olarak hangi siteden alınır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Burdan biri önerdi diye yaptımBilgisayara uzaktan erişim sağlıyolar diye biliyorum hocam. Keşke yapmasaydınız.
Peki sizce format mı atmam lazım, yoksa ne yapayım?O yöntem sıkıntılı KMS sunucularına bağlanıyorsun. Dijital lisans ile etkinleştirildi yazması lazım. Böyle yazıyorsa orjinal windows kullanıyorsunuz demektir.
Alıntıyı görüntüle