Windows 10 pro retail key nereden almalıyım

Plenks

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Yeni bir sistem topladım şuan Windows 10 pro deneme sürümü yüklü. Retail Key alıp windowsu etkinleştirmek istiyorum. Güvenilir olarak hangi siteden alınır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Ben sağlam lisans sitesinden aldım güvenilir ama jetlisans sitesinde daha ucuz, ben olsam oradan alırdım.

Yeni bir sistem topladım şuan Windows 10 pro deneme sürümü yüklü. Retail Key alıp windowsu etkinleştirmek istiyorum. Güvenilir olarak hangi siteden alınır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Sağlamlisansdan al 8 sene önce aldım hala kullanıyom.

Ben sağlam lisans sitesinden aldım güvenilir ama jetlisans sitesinde daha ucuz, ben olsam oradan alırdım.

Jetlisansta retail key yok hocam, sağlam lisansıda duydum daha uygun güvenilir yoksa oradan alacağım son çare.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlamlisansdan al 8 sene önce aldım hala kullanıyom.
Tamamdır hocam sağolun.

sağlamlisans net.

Kanka hiç para vermene gerek yok, Google'a Microsoft activation scrips yaz, ilk çıkan siteye gir 4 adım var onları takip et ve pcyi yeniden başlat.

Tamamdır hocam sağolun.

Cmd ile yapıyorlar hocam sıkıntılı işler onlar.
Nasıl bir sıkıntısı var, ben yaptım...

Kanka hiç para vermene gerek yok, Google'a Microsoft activation scrips yaz, ilk çıkan siteye gir 4 adım var onları takip et ve pcyi yeniden başlat.
O yöntem sıkıntılı KMS sunucularına bağlanıyorsun. Dijital lisans ile etkinleştirildi yazması lazım. Böyle yazıyorsa orjinal windows kullanıyorsunuz demektir.

1726652360804.png

Piyasada 250 pro retail,
500 üzeri home retail var..
Alırsanız da dikkat edin Mak key olmasın..

Bilgisayara uzaktan erişim sağlıyolar diye biliyorum hocam. Keşke yapmasaydınız.
Burdan biri önerdi diye yaptım :(

O yöntem sıkıntılı KMS sunucularına bağlanıyorsun. Dijital lisans ile etkinleştirildi yazması lazım. Böyle yazıyorsa orjinal windows kullanıyorsunuz demektir.

Alıntıyı görüntüle
Peki sizce format mı atmam lazım, yoksa ne yapayım?

Geri