Neler Yeni

Windows 10 Programlar açılmıyor formatta atılmıyor.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
Bilgisayarımın cok yavasladıgını fark ettim ve bazı programları acmaya calıstıgımda" Windows belirtilen yola erişemedi" hatası alıyorum. ISO dosyalarını indiriyorum fakat programları acamadıgım ıcın Rufus ile USB'ye yazdıramıyorum Media Creation Tool falan da açılmıyor Windows içerisinden sıfırlayamıyorum hata veriyor.

Görev Yöneticisi de açılmıyor.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Kapat bilgisayarı. Masaüstü mü?

cx571

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet
Başka bir yerde usb yi bootla. İlla kendi makınanda bootlamak zorunda değilsin.

Selamlar,
İndirmiş olduğun .iso dosyasını ve rufus'un güncel versiyonunu, bilgisayarı güvenli mod üzerinden açarak usb'ye yazdırmayı deneyin. Yada yeni bir oturum hesabı açarak usb yazdırmayı deneyin. Muhtemelen bilgisayara bulaşan virüs .exe uzantılı uygulamaların çalışmasına engel oluyor.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam güvenli mod açmayı denedim msconfig ile hiç olmuyor kurtarma kısmında güvenli mod vb seçme yerinde klavye ve mouse calısmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar,
İndirmiş olduğun .iso dosyasını ve rufus'un güncel versiyonunu, bilgisayarı güvenli mod üzerinden açarak usb'ye yazdırmayı deneyin. Yada yeni bir oturum hesabı açarak usb yazdırmayı deneyin. Muhtemelen bilgisayara bulaşan virüs .exe uzantılı uygulamaların çalışmasına engel oluyor.
güvenli moda giremiyorum

Güvenli mod'a girebilmek için en basit yöntem başlat'a shift tuşuna basarak tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatmaktır. Alternatif seçenekler için Microsoft'un sitesini gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca Klavye ve mouse çalışmıyorsa işiniz çok zor. İsterseniz bilgisayarınızı kapatın ve tekrar açılacağı zaman (marka model bazen farklılık gösterebilir) F8 tuşuna basarak gelişmiş başlatma seçeneği çıkar. Beli ilk açılış esnasında klavyeniz çalışırsa bu yöntemle işlem yapabilirsiniz.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Bir kaç kez güç düğmesinde bilgisayarı kapat ve aç. Mutlaka bir süre sonra kendisi güvenli mod ile başlayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapatıp, cihazïn soğumasını bir iki saat bekleyip başlatırsan belki sorun geçici süre (işlem yapabileceğin kadar) düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,293
Üyeler
172,212
Son üye
mastercyto
Top Bottom