Evet.Merhaba arkadaşlar yeni laptop aldım freedos olduğu için Windows yukliycem ama ürün anahtarı istiyor burada ne yapmalıyım ürün anahtarım yok umu seçiyim
Peki Daha sonra kurulumu tamamlayın diye mesaj gelmiycekmiEvet.
Windows'u etkinleştirin yazısı çıkar onu da aşağıdaki attığım yöntem ile düzeltip Windows'u ücretsiz bir şekilde etkinleştirebilirsiniz.Peki Daha sonra kurulumu tamamlayın diye mesaj gelmiycekmi
forum.donanimarsivi.com
Knk ben eski bilgisayarımdaki Windows 10 un ürün anahtarını yeni bilgisayara yazdım şu bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı olurmuWindows'u etkinleştirin yazısı çıkar onu da aşağıdaki attığım yöntem ile düzeltip Windows'u ücretsiz bir şekilde etkinleştirebilirsiniz.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Eğer kullanabiliyorsan sıkıntı yoktur, bir şey olmaz.Knk ben eski bilgisayarımdaki Windows 10 un ürün anahtarını yeni bilgisayara yazdım şu bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı olurmu