ben ikisinden de memnunum akıyor arayüzleride çok daha iyi bence 10a görePerformans olarak mı kullanış olarak mı
Hocam konuyla alakasız ama 15 yıllık işlemci nasıl w11 destekliyor?Bilgisayarımı açtığımda ekranıma 10'dan 11'e geçmek için ekran gelmişti, Windows 10dan Windows 11 24h2'e geçilir mi? 12gb ram - i5 3470 işlemcim var
İleride Windows 10 güncelleme almayı bırakacak yine bir süre idare etse bile bir süre sonra güncelleme gelmeyince sorunlar yaşatabilir o yüzden ilk bence 10 da kullanmaya devam et güncelleme gelmeyi bırakınca 11 e geçebilirsin yıllardır Windows 10 kullandım ona daha alışığım ama 11 de güzel bence sonuna kadar 10 devam et en son da 11 geçersin 11 güncelleme gelir zaten oda gelişir daha iyi hale alır o zaman kullanmaya başlarsın önerim budur <3Bilgisayarımı açtığımda ekranıma 10'dan 11'e geçmek için ekran gelmişti, Windows 10dan Windows 11 24h2'e geçilir mi? 12gb ram - i5 3470 işlemcim var
Ama sanki işlemcin w11 yetecek kadar iyi değil gibi ona da bı bakmanı öneririm uyumlu mu diye <3İleride Windows 10 güncelleme almayı bırakacak yine bir süre idare etse bile bir süre sonra güncelleme gelmeyince sorunlar yaşatabilir o yüzden ilk bence 10 da kullanmaya devam et güncelleme gelmeyi bırakınca 11 e geçebilirsin yıllardır Windows 10 kullandım ona daha alışığım ama 11 de güzel bence sonuna kadar 10 devam et en son da 11 geçersin 11 güncelleme gelir zaten oda gelişir daha iyi hale alır o zaman kullanmaya başlarsın önerim budur <3
Arayüzü alışınca güzel, fakat aşırı hantal bir işletim sistemi, ikinci Vista vakası resmen. Çok gereksiz uygulama ve servis çalışıyor arkaplanda. Oyunculara özel bir işletim sistemi kesinlikle değil, Microsoft'un acilen gaming edition sürümü çıkartması lazım İşletim sistemi komple manuel olmalı tertemiz sadece oyun açabilecek servisler aktif olmalı ve inanılmaz hafif olmalı.Performans olarak mı kullanış olarak mı