Neler Yeni

Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert
Bilgisayarımı açtığımda ekranıma 10'dan 11'e geçmek için ekran gelmişti, Windows 10dan Windows 11 24h2'e geçilir mi? 12gb ram - i5 3470 işlemcim var

isakrkty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa kırkutay
Ben pişman oldum şu an güncelleme derdiyle uğraşıyorum benim fikrim ben beğenmedim dogrusu

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Eren Aktaş
Geçme sonuna kadar bekle windows 11 tam anlamıyla çöp hatta eğer sana uygunsa geçeceğin zaman windows 11in gereksiz şeylerden arındırılmış versiyonuna geçmeni öneririm

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Bilgisayarımı açtığımda ekranıma 10'dan 11'e geçmek için ekran gelmişti, Windows 10dan Windows 11 24h2'e geçilir mi? 12gb ram - i5 3470 işlemcim var

İleride Windows 10 güncelleme almayı bırakacak yine bir süre idare etse bile bir süre sonra güncelleme gelmeyince sorunlar yaşatabilir o yüzden ilk bence 10 da kullanmaya devam et güncelleme gelmeyi bırakınca 11 e geçebilirsin yıllardır Windows 10 kullandım ona daha alışığım ama 11 de güzel bence sonuna kadar 10 devam et en son da 11 geçersin 11 güncelleme gelir zaten oda gelişir daha iyi hale alır o zaman kullanmaya başlarsın önerim budur <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleride Windows 10 güncelleme almayı bırakacak yine bir süre idare etse bile bir süre sonra güncelleme gelmeyince sorunlar yaşatabilir o yüzden ilk bence 10 da kullanmaya devam et güncelleme gelmeyi bırakınca 11 e geçebilirsin yıllardır Windows 10 kullandım ona daha alışığım ama 11 de güzel bence sonuna kadar 10 devam et en son da 11 geçersin 11 güncelleme gelir zaten oda gelişir daha iyi hale alır o zaman kullanmaya başlarsın önerim budur <3
Ama sanki işlemcin w11 yetecek kadar iyi değil gibi ona da bı bakmanı öneririm uyumlu mu diye <3

The Semih

80+ Gold
Performans olarak mı kullanış olarak mı
Arayüzü alışınca güzel, fakat aşırı hantal bir işletim sistemi, ikinci Vista vakası resmen. Çok gereksiz uygulama ve servis çalışıyor arkaplanda. Oyunculara özel bir işletim sistemi kesinlikle değil, Microsoft'un acilen gaming edition sürümü çıkartması lazım İşletim sistemi komple manuel olmalı tertemiz sadece oyun açabilecek servisler aktif olmalı ve inanılmaz hafif olmalı.

Windows 11 belirli kişilere hitap etmiyor komple herşeyi içerdiği için oyun oynayanda indiriyor iş yapanda, öyle olmamalı.

Top Bottom