Arkadaşlar merhaba bilgisayarı temiz kullanırım gereksiz bir şey oldumu silerim mesela resimlerimi resimler klasöründe tutarım faakat 1 haftadır hiçbirşey yüklememe rağmen kendi kendine diskim dolup duruyor 1 hafta önce mevzu başlamadan önce 110 gb boş yerim vardı şimdi temizleyebileceğim ne varsa sildim ama 70 gb cık yerim var geri yükleme noktalarını sildim temp dosyalarını sildim windowsun pc manager uygulamasıyla temizlik yaptım ve bu arada sadece 1 güncelleme yaptım oda çok baba bi güncelleme değildiki 110 gb dan 70 gb a düşmesi gibi komik bir rakamla karşı karşıya olduğumuzu düşürünsek kesinlikle güncellemelerden kaynaklanmıyo bilgisayarımda virüs olduğunu sanmıyorum bilmediğim şeyi indirmem 5 yıldan fazladır bilgisayarla çok haşır neşirim ve şu ana kadar hiç virüs yemedim şu anda da yediğimi düşünmüyorum kasperskyla tam taramalar yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım (tarama en üst düzey koruma modundaydı) yani bilmiyorum ne olmuş olabilir bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim