Neler Yeni

Windows 11 Donup Kalıyor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öylede kaldırdığımız veya özelleştirdiğimiz çoğu şey gidiyor yada geri geliyor ya . Bana kalırsa güncellemeleri entegre edip kapatmak daha mantıklı geliyor . Şişiyor yoksa öbür türlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunum windows 10 a dönmekle çözülüyor bu arada . Dualboot ile baktım hiç bir sorun yok

Geri gelen çok nadir şeyler oluyor onlarda denetim masasından kalkıyor. Güncellemenin kapatılmaması gerektiğini söyleme nedenim 0 gün açıkları. Yoksa şu saatten sonra performans update'nin 10 için gelmesi zaten imkansızki, 10 şu an nerdeyse sorunsuz.

PffPanda

80+ Bronze
Geri gelen çok nadir şeyler oluyor onlarda denetim masasından kalkıyor. Güncellemenin kapatılmaması gerektiğini söyleme nedenim 0 gün açıkları. Yoksa şu saatten sonra performans update'nin 10 için gelmesi zaten imkansızki, 10 şu an nerdeyse sorunsuz.
Aslında microsoft bizi böyle şeylerle uğraştırmak yerine direk blotwaresiz şekilde gönderse ne güzel olacaktı . Updatelere lafım yok ama çok gereksiz şeyler sistemde var . 30-40 GB olan sistem eğer 6-7 gb iken de sorunsuz şekilde ve işlevini kaybetmemiş şekilde çalışabiliyor ise elbette microsoftu suçlarım . Windows 10 muydu 11 miydi tam hatırlamıyorum ama bölgeyi değiştirip kurulum yapınca sanırım bloatware gelmiyordu galiba. Adını unuttum . Şuan bir tane uzun zaman sonra nt lite ile sadece bir iso deniyorum . Eğer istediğim gibi olursa geçmeyi düşünüyorum .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,607
Üyeler
164,344
Son üye
Encorre_
Top Bottom