Çözüldü✓ Wındows 11 e gecmelımıyım

Sistemin iyiyse geç. Temel olarak pek fark hissetmesen de tasarım olarak ciddi fark ediyor. Alışınca w10 çok çirkin gelecek.

Temizlik yaparsan 2gblara kadar düşüyor.
rx 6700 xt ekran karı 5 7500 f ıslemcı var hocam ancak arkadasların dedıgı gıbı daha sorunlar oldugu ıcın beklemeyı tercıh edıyorum

Ben ilk Beta'dan beri kullanıyorum. Son 2.5 senedir falan hiçbir problem yaşamadım. Sistemin fazla fazla yeterli zaten, geçmeni öneririm.

Önceki yazanları dikkate alma.
windows 11 iot tavsiye ederim.
debloat ile uğraşmazsın.
optimize etmesi daha kısa sürer.
ölü cihazlarda bile çalışacak şekilde ayarlı.
Dolu dolu seviyorsan bile ekleyebilirsin dilediğini.

Performansa gelince. Bence bazı temel taşlar unutuluyor.
Her oyunun esas aldığı kod sistemi ve ekran kartı yazılımı optimizasyonu vardır. Yani bu yazılımları yüklemeden hemen performans beklemek yanıltıcı olacaktır. Yahut işletim sistemi oyundan sonra geliştirilmiş ve uygulamaya geçen kritik açıklarıı kapatmıştır.

Bu işi profesyonel şekilde karşılaştıranlar var. Uzmanların güvenlik tavsiyeleri mi performans mı derseniz? Önce güvenlik derim.

Sistemin iyiyse geç. Temel olarak pek fark hissetmesen de tasarım olarak ciddi fark ediyor. Alışınca w10 çok çirkin gelecek.

Temizlik yaparsan 2gblara kadar düşüyor.
Yotubedan araştırdığım kadarıyla yaptım ama demek ki hala eksiklerim var. Önerdiğiniz bir kaynak varsa ben de uygulamak isterim çünkü bu performans düşüklülüğü canımı çok sıkıyor

Lanet win 11. Linux kullanırım daha iyi.

Yotubedan araştırdığım kadarıyla yaptım ama demek ki hala eksiklerim var. Önerdiğiniz bir kaynak varsa ben de uygulamak isterim çünkü bu performans düşüklülüğü canımı çok sıkıyor
Keşke tek bir kaynakta olsa... Ben saatlerce uğraştım 😃 Şimdi boşta 2.5 3gb arası kullanıyor kaspersky açıksa da 4 civarını geçmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,194
Üyeler
186,718
Son üye
ismail5757
Geri