Neler Yeni

Windows 11 geçilir mi sorusuna cevap!

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Forumda gezinirken çok windows 11 geçmelimiyim sorusuyla karşılaşıyordum bir video hazırladım bunun hakkında umarım beğenirsiniz iyi seyirler, ve sizede soru olarak sizce geçilir mi?

Hangi işlemcileri destekliyor bakmanız için site AMD: https://bit.ly/3eWTT03 İntel: https://bit.ly/3spICs2

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzlemeye gerek yok, hala stabil değil. Özellikle iş cihazlarında kesinlikle geçmeyin.
Neden stabil değil? iş bilgisayarında tavsiyem olmaz tabi ama bilgisayarın yeterlise bence geçilebilir yani sorun yaşamıyorum gayet stabil olarak kullanabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu boş. Niye de.
Windows 11 geçilir mi diye çok karşılaşıyordum konularda.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@YusufGame İnsanların en büyük yanılgısı burada başlıyor, ben de sorun yok akıyor herkes geçebilir. Hayır bu böyle değil, herkesin cihazı kullanım amacı farklı. PC'yi açıp tek amacı oyun oynamak, 2 dizi izleyim, 2 nette takılıyım diyen adamların çoğu için sorun olmayacak şeyler olsa da fakat en basitinden yazıcıdan çıktı almaya kalksa patlıyor. 2 kurcalasa buglara düşüyor. Hal böyle olunca geçince rahat takılacak kitle aslında o kadar da yüksek olmuyor.

Şu an ben de geçmek istiyorum fakat berbat ötesi bir stabiletisi var ve dünya kadar şeyi kurup tekrar 10'a dönmek istemiyorum. Umarım en kısa sürede oturur.

Son düzenleme:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@YusufGame İnsanların en büyük yanılgısı burada başlıyor, ben de sorun yok akıyor herkes geçebilir. Hayır bu böyle değil, herkesin cihazı kullanım amacı farklı. PC'yi açıp tek amacı oyun oynamak, 2 dizi izleyim, 2 nette takılıyım diyen adamların çoğu için sorun olmayacak şeyler var fakat en basitinden yazıcıdan çıktı almaya kalksa patlıyor. 2 kurcalasa buglara düşüyor. Hal böyle olunca geçince rahat takılacak kitle aslında o kadar da yüksek olmuyor.

Şu an ben de geçmek istiyorum fakat berbat ötesi bir stabiletisi var ve dünya kadar şeyi kurup tekrar 10'a dönmek istemiyorum. Umarım en kısa sürede oturur.
Aynen öyle.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Ben 2 haftadır kullanıyorum fakat henüz bir sorun ile karşılaşmadım. Fakat yine güncelleme ister...hala çok karışık olan kısımları var.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kullanım amacına göre değişir. Ben Windows 10 Home kullanıyorum. Kullanmaya da devam edeceğim.

Win 11 geçtiğimde ekranda sürekli anlık kararmalar oluyordu son sürüm olmasına rağmen. Hâlâ bana göre stabil değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,278
Üyeler
163,632
Son üye
dicklesswonder
Top Bottom