Neler Yeni

Windows 11 Kötü Diyen ve Eleştirenler Hakkında Düşüncelerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
En İyi Cevap
7
Seni banlatmaya çalışsaydım banlanırdın emin ol. Yanlış bilgilendirmelerini uyarmak yerine raporladım. Sandisk SSD Plus'a da sorunu yok dedin.
Sorunu yok dedim ancak yanlışım varsa düzeltin demiştim. Ayrıca evet beni plat olduğunuz için belki banlatabilirsiniz. Ama beni banlatarak benden kurtulamassınız bunu bilin. Ve kurucu veya modlar kronik sorunlu bir şey önerdiği zaman sesiniz çıkmıyor. Ama sizden rütbe olarak düşük olanlar bir şey dediği zaman linç ediyorsunuz bununda farkındayım. Ancak rütbeniz isterseniz en yüksek olsun ama bu sizi iyi bir üye yapmaz ve size daha düşük rütbelerde ki kişilere istediğim gibi konuşurum hakkını vermez.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Sorunu yok dedim ancak yanlışım varsa düzeltin demiştim. Ayrıca evet beni plat olduğunuz için belki banlatabilirsiniz. Ama beni banlatarak benden kurtulamassınız bunu bilin. Ve kurucu veya modlar kronik sorunlu bir şey önerdiği zaman sesiniz çıkmıyor. Ama sizden rütbe olarak düşük olanlar bir şey dediği zaman linç ediyorsunuz bununda farkındayım. Ancak rütbeniz isterseniz en yüksek olsun ama bu sizi iyi bir üye yapmaz ve size daha düşük rütbelerde ki kişilere istediğim gibi konuşurum hakkını vermez.
Bildiğim kadarıyla rütbeleri hiçbir önemi yok yani kurallara uyduğun sürece banlanmazsın.

En İyi Cevap
7
Bildiğim kadarıyla rütbeleri hiçbir önemi yok yani kurallara uyduğun sürece banlanmazsın.
Evet yok ancak bazı kişiler yüksek rütbeli olunca kendilerini havalı sanıyorlar. Kurallara uyuyorum ama beni banlatmak için forumda ki bir kitle elinden her geleni yapıyor. Tek isteğim bu durumu modların fark etmesi.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yalnız o ssd yi @Abdullah Hacıgül hikaye bölümünde alın derken hiç sesiniz çıkmıyordu?
Bak bakalım çıkmış mı çıkmamış mı? Konuyu oku altını oku. Ek olarak kendisini de takip etmiyorum. :)

(Evo)lution

80+ Bronze
Dostum bak küfrettireceksin kendine. Yazıda hiçbir zaman windows 11'in çıkmayacağı yazıyor.
"Windows 10, Windows ürününün son sürümüdür ve bu asla değişmeyecektir. Bu nedenle, ''Windows 11'' içerikli haberlere veya söylentilere ya da paylaşımlara itibar etmemenizi öneririz."
"Ancak bilinmelidir ki, Windows 11 adında bir işletim sistemi bulunmamakta ve Windows 10'un halefini yayınlama planımız şu zamana kadar hiç olmamıştır."
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 senede de işletim sistemi geliştirilemeyeceğine göre sanırım artık anlamışsındır.
Terbiyesizleşmeyin ilk öncelikle. Konuya geri dönecek olursa konu sahibi arkadaş haklı. Windows 11 24 Haziran da tanıtılacak. Windows 10 nun desteği 2025 de bitecek diye microsoft tarafından açıklandı. Yanlış bilgilendirme yapmadan önce araştırın derim.

En İyi Cevap
7
Terbiyesizleşmeyin ilk öncelikle. Konuya geri dönecek olursa konu sahibi arkadaş haklı. Windows 11 24 Haziran da tanıtılacak. Windows 10 nun desteği 2025 de bitecek diye microsoft tarafından açıklandı. Yanlış bilgilendirme yapmadan önce araştırın derim.
Allah razı olsun boşverin arkadaşlara sözü biz değil Microsoft söyleyecek zaten :)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Bak bakalım çıkmış mı çıkmamış mı? Konuyu oku altını oku. Ek olarak kendisini de takip etmiyorum. :)
Tamam konu açmışsın eyvallah ama ssd yi öneren forum sahibi zaten, forum sahibinin önerdiği ssd yi öneren birini banlatamazsın ki?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom