Neler Yeni

Windows 11 Kötü Diyen ve Eleştirenler Hakkında Düşüncelerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Evet, beta versiyonu sayılabilir kafa karışıklığı olmasın diye öyle dedim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 24 Haziranda çıkmayacak ki sadece tanıtımı yapılacak. Çıkması 2022 başını bulur.
Düzeltme yapılması gerek ancak. Beta sürümler ile bu şu anda çok başka şeyler bildiğin gibi.

En İyi Cevap
7

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gerçekten karşımda 6 yaşında birisinin var olduğunu düşünmeye başladım.
PUBG mobayl layt kitlesi hocam. 😁
Cidden çok komik cevaplar veriyorsun. Kimse W11 yalan yazmadı, sadece güldüler "size kapak yapacak" gibi sözler ise iyice düşürüyor sizi.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
İnternette Win11'in apk dosyaları çalıştırabileceği konusunda söylemler var sende duydunmu?
Windows'un bir sonraki sürümü ile ARM tabanlı uygulamaların çalışabileceği belirtilmişti. APK konusunu bilemeyiz çünkü o android için.

En İyi Cevap
7
PUBG mobayl layt kitlesi hocam. 😁
Cidden çok komik cevaplar veriyorsun. Kimse W11 yalan yazmadı, sadece güldüler "size kapak yapacak" gibi sözler ise iyice düşürüyor sizi.
Az önce farklı şey yazıp beni linçlemek. Ardından konuyu değiştirmeye çalışmak.
Beğendim (y)
Ayrıca sizin beni her konuda linçlemenize alıştım zaten. Ben size ne yaptıysam artık nedir bu çekememezlik anlamıyorum.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Duydum, denedim ancak şuan çalışmıyor ama belki gelebilir.
Eğer böyle bir özellik gelirse benim gibi oyun geliştiriciler için büyük devrim olur. Şuan yaptığım projeleri telefonuma atıp öyle denemek zorunda kalıyorum çünkü Win10 apk açamıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows'un bir sonraki sürümü ile ARM tabanlı uygulamaların çalışabileceği belirtilmişti. APK konusunu bilemeyiz çünkü o android için.
Umarım apk konusuna el atar Microsoft.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Az önce farklı şey yazıp beni linçlemek. Ardından konuyu değiştirmeye çalışmak.
Beğendim (y)
Ayrıca sizin beni her konuda linçlemenize alıştım zaten. Ben size ne yaptıysam artık nedir bu çekememezlik anlamıyorum.
Bu dediğine iftira denir. Ben ne seninle ne hayatım boyunca adam akıllı bir diyaloğa girdim, ne de linçledim. Haddini bil git geri oku yazılanları. Kim kime karşı nasıl bir tavır takınmış. Ve tekrar ediyorum, siz çoğul eki. Neden @5x_d4emon ile bana aynı mesajı yazıyorsun? Yan hesabım falan değil ve ne benim ne onun yazdıkları birbirimizi bağlamaz. Linç başlatmaya çalışan sensin ve bunu gayet iyi biliyorsun. Bir de mağdur rolünü oynamana ne demeli?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Umarım apk konusuna el atar Microsoft.
El atmasa bile en büyük soruna çözüm olacak muhtemelen. Normalde VMWare ile Android x86_64 kurulduktan sonra uygulamalar açılmıyordu. Nedeni ise bu uygulamaların ARM tabanlı olması. Mantıken x64 Windows native ARM desteği kazanırsa bu sorunun da çözümü gelir. Böylece emülatörler bile önemini kaybedebilir. Tabii bunlar eğer sanallaştırmada da destek geçerliyse.

En İyi Cevap
7
Bu dediğine iftira denir. Ben ne seninle ne hayatım boyunca adam akıllı bir diyaloğa girdim, ne de linçledim. Haddini bil git geri oku yazılanları. Kim kime karşı nasıl bir tavır takınmış. Ve tekrar ediyorum, siz çoğul eki. Neden @5x_d4emon ile bana aynı mesajı yazıyorsun? Yan hesabım falan değil ve ne benim ne onun yazdıkları birbirimizi bağlamaz. Linç başlatmaya çalışan sensin ve bunu gayet iyi biliyorsun. Bir de mağdur rolünü oynamana ne demeli?
O mesajımda iftira yok. Gerçekleri söylüyorum. Haddimi sizden iyi biliyorum merak etmeyin. Diğer kişi ile aynı mesaj yazmamın sebebi. Sanki birlik olmuş ve beni linçliyor ve banlatmaya çalışıyorsunuz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom