-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Peki tek soru soracağım, ne gerek vardı?
Öyle bir şey yok. Yanlış bilgi vermeyin. Yazdıklarımı bir daha okuyun.Win 10 modlanmışı o sızdırılan İSO dosyası dedikleri.
Win10 modlanmışı...Öyle bir şey yok. Yanlış bilgi vermeyin. Yazdıklarımı bir daha okuyun.
Tamam da hocam yazdıkların da senin düşüncen resmî bilgiler değil ki.Öyle bir şey yok. Yanlış bilgi vermeyin. Yazdıklarımı bir daha okuyun.
Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Yazdıklarımı oku. Şuan beta da olduğu için o şekilde olmakta. Daha çok güncelleme gelecek ve değişecek daha önce ki sürümlerde olduğu gibi.Win10 modlanmışı...
Hepsi resmiTamam da hocam yazdıkların da senin düşüncen resmî bilgiler değil ki.
Benim düşüncem ancak gerçek olduğu basbaya belli. Geçmiş Windows sürümlerinin betaları ile arasında ki farklara bakın. Açık ve net belli oluyor.Tamam da hocam yazdıkların da senin düşüncen resmî bilgiler değil ki.
anlamadımHepsi resmi
Kanıtın varsa inanırım. (yazıyı oku deme kısaca anlat ben detaylı detaylı anlamıyorum.)Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Yazdıklarımı oku. Şuan beta da olduğu için o şekilde olmakta. Daha çok güncelleme gelecek ve değişecek daha önce ki sürümlerde olduğu gibi.
Yazımda kısaca anlattım zaten. Birdaha yazamam. 2dakikanı almaz oku lütfen.Kanıtın varsa inanırım. (yazıyı oku deme kısaca anlat ben detaylı detaylı anlamıyorum.)
ben kötü demedim ama beğenmedim dedim. tek beğenmediğim de başlat tuşunun ve menüsünün ortada olması. başlat en sol alttayken yerini gözün kapalı bile denk getirebilirsin.(mesela ekranda bir sorun olduğu zaman başlata basıp 2cm yukarı çıkıp kapatma tuşuna basabilirsin) ama ortaya aldıklarında onu kör bir şekilde denk getiremezsin ve bence bu kullanışlı değil. aynı şey mesela çarpı tuşu için de geçerli. windowsta ekranın en sol üst kısmında duruyor ve kör bir şekilde bile basılabilir. ancak ubuntuda üzerinde başka menüler var ve aşağıda duruyor. bu da özel durumlarda basmayı zorlaştırıyor.Merhabalar, bugün size Windows 11 hakkında kötü, sadece tema değişmiş diyenler hakkında açıklama yapacağım.
İlk olarak Windows 11'in nihai sürümü çıkana kadar kötü,tema değişmiş gibi ifadeler kullanmamız tamamen yanlış. Sebebine gelecek olursak;
Windows 10'un geliştirici sürümünü hatırlayalım:
Alıntıyı görüntüle
Ve ardından Windows 10'un ilk tam sürümünü hatırlayalım:
Alıntıyı görüntüle
Arada ki fark ortada. Geliştirici sürümü Windows 8.1'e oldukça benzerken tam sürümü hiç benzemiyor ve tamamen farklı. Yani demek istediğim şey şu, evet haklısınız Windows 10'un kopyası şuan Windows 11. Ancak bu durum şuan gayet normal çünkü geçmişte diğer sürümlerde de aynı olay yaşandı Windows 10'un geliştirici sürümü Windows 8.1'in kopyasıydı (sizin dediğiniz gibi tema giydirilmiş haliydi) ancak çıktıktan sonra nasıl değiştiğini hele bu zamana gelene kadar evrim geçirdiğini hepimiz biliyoruz. Yani sizlerden ricam lütfen Windows 11'i şuan 10'un kopyası falan filan diye saçma eleştirilerde bulunmayalım. Çünkü şuan sadece geliştirici sürümünde. 24 Haziran'da tanıtımı yapılacak ve yılbaşında muhtemelen çıkacak. Çıktığında hepimiz göreceğiz Windows 11'in şuan ki haline benzemeyeceğini ve bir sürü yenilikler geleceğini.
Son olarak sistem gereksinimleri hakkında bir açıklamaya yapayım kendimce. Şuan Windows 11'i hem sanal makine de hemde gerçek bilgisayarda denemekteyim ve kurcalamaktayım. Gözlemlerime göre RAM kullanımında 100mb civarı düşüş olmuş Windows 10'a göre. İşlemci kullanımı aynı duruyor. Zaten söylentilere göre sistem gereksinimleri Windows 10 ile aynı olacak.
Bu şekilde bir açıklama yapayım dedim. Herkese tek tek açıklama yapmaktan sıkıldığım için.
Windows 11 sorunsuz iso dosyasını paylaştım. Elinizde varsa 2. bilgisayarınıza (aktif kullanmadığınız) kurabilirsiniz. Yoksa sanal makineye kurmanızı tavsiye ediyorum.
Sorunsuz kurulan Windows 11 İSO dosyası!
Arkadaşlar sorunsuz kurabileceğiniz Windows 11 iso dosyasını paylaşıyorum. This pc can't run windows 11 hatası vb. hatalar ile karşılaşmıyorsunuz. Unutmayın ki bu Developer sürümü, yani nihai sürüm değil. Olabilecek veri kaybı, virüs vb. durumlardan ben ve İSO dosyasını modlayan kişi sorumlu...forum.donanimarsivi.com
İyi 2 dakikayı geçerse inat ederim ona göreYazımda kısaca anlattım zaten. Birdaha yazamam. 2dakikanı almaz oku lütfen.
Görev çubuğu eski yerine alınabiliyor ayarlardan. Ben zaten beğenmedim diyenlere demiyorum. Saçma sapan eleştiri yapan arkadaşlara diyorum.ben kötü demedim ama beğenmedim dedim. tek beğenmediğim de başlat tuşunun ve menüsünün ortada olması. başlat en sol alttayken yerini gözün kapalı bile denk getirebilirsin.(mesela ekranda bir sorun olduğu zaman başlata basıp 2cm yukarı çıkıp kapatma tuşuna basabilirsin) ama ortaya aldıklarında onu kör bir şekilde denk getiremezsin ve bence bu kullanışlı değil. aynı şey mesela çarpı tuşu için de geçerli. windowsta ekranın en sol üst kısmında duruyor ve kör bir şekilde bile basılabilir. ancak ubuntuda üzerinde başka menüler var ve aşağıda duruyor. bu da özel durumlarda basmayı zorlaştırıyor.
yani en çok kullanılan ve kolay erişilmesi gereken şeylerin (mesela başlat ve çarpı tuşu) ekranın en kolay erişilecek yerlerinde olması gerektiğini düşünüyorum.
Ağır çekim okursan geçer 2 dakikayı.İyi 2 dakikayı geçerse inat ederim ona göre