Neler Yeni

Windows 11 Kötü Diyen ve Eleştirenler Hakkında Düşüncelerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Jasan Eray Bilgin
İlgilendiği Kategoriler
YouTube
24 Haziranda Windows 11'in tanıtıldığını görünce ne diyeceksin çok merak ediyorum hahaha.
Tekrar ediyorum. Karar değişti git araştır istersen Microsoft attığı tweet ile bile doğruladı. Windows 11 geliyor. Artık milattan kalma bu yazıyı millete göstermekten vazgeçseniz iyi olur. İSO'nun gerçek olduğu bile doğrulandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2025'de kesilecek Microsoft'un sitesinde yazdığına göre.
Hadii bee ztn win 10 çok pahalı win 11 kim bilir kaç tl Olucak Kesin win 11 Yüksek sistem isteyecek Yükseltemicez...

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Osman terbiyeni takın haddini bil. Karşında 6 yaşında çocuk yok😠
Ben de 6 yaşında bir çocuk değilim. Başından beri kanıt sunup doğru düzgün bir şeyler yazacağına dalga geçen bir tip var karşımda. Belki fiziksel olarak 6 yaşında değil ama öyle davranıyor. Buradaki sorun windows 11 resmî demesi değil, ben de kesin değil veya kesin öyle demiyorum. Sorun, takındığı tavır. Düzgün bir muhabbet yapacağına "sus Allah'ın salağı bir şey bildiğin yok" demesi güzel değil.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben de 6 yaşında bir çocuk değilim. Başından beri kanıt sunup doğru düzgün bir şeyler yazacağına dalga geçen bir tip var karşımda. Belki fiziksel olarak 6 yaşında değil ama öyle davranıyor. Buradaki sorun windows 11 resmî demesi değil, ben de kesin değil veya kesin öyle demiyorum. Sorun, takındığı tavır. Düzgün bir muhabbet yapacağına "sus Allah'ın salağı bir şey bildiğin yok" demesi güzel değil.
Sen eski yazının linkini atıp kanıtlama çabalarına girdiğin için o sinirlendi. Microsoft önceden win10'dan sonra yeni sürüm gelmeyecek diyordu zaten bunu bizde biliyoruz. Ama artık firmanın kararı değişti Win11 geliyor.

En İyi Cevap
7
Yeter artık git başka yerde eğlen burası milletle dalga geçebileceğin bir yer değil.
Dalga geçen ben değilim zaten :D
Size en büyük kapağı ben değil 24 Haziran'da Microsoft Windows 11 ile yapacak :D
O zaman ne diyeceksiniz bakalım...

Sen eski yazının linkini atıp kanıtlama çabalarına girdiğin için o sinirlendi. Microsoft önceden win10'dan sonra yeni sürüm gelmeyecek diyordu zaten bunu bizde biliyoruz. Ama artık firmanın kararı değiştir Win11 geliyor.
Aynen işte onu anlatmaya çalışıyorum firmanın kararı değişti Win 10x i iptal etti. Win 11 çıkaracağı için. Ama merak etmeyin 24 Haziranda göreceğim ben onları.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Başlık düzeltildi.

Win 11 çıktı. Ama şuan betada. Okuduğumu anlamamışsınız galiba bir daha okuyun.
Betada bile değil ve çıkmadı. Bu sızdırılmış bir geliştirici sürümü. Beta bile değil yani. Ayın 24'ünde çıkacak.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Size en büyük kapağı ben değil 24 Haziran'da Microsoft Windows 11 ile yapacak :D

Aynen işte onu anlatmaya çalışıyorum firmanın kararı değişti Win 10x i iptal etti. Win 11 çıkaracağı için. Ama merak etmeyin 24 Haziranda göreceğim ben onları.
Ben sana inanıyorum anime adam😁 ama tarih 1-2 ay ertelenebilir bence.

En İyi Cevap
7
Betada bile değil ve çıkmadı. Bu sızdırılmış bir geliştirici sürümü. Beta bile değil yani. Ayın 24'ünde çıkacak.
Evet, beta versiyonu sayılabilir kafa karışıklığı olmasın diye öyle dedim :)

Ben sana inanıyorum anime adam😁 ama tarih 1-2 ay ertelenebilir bence.
Zaten 24 Haziranda çıkmayacak ki sadece tanıtımı yapılacak. Çıkması 2022 başını bulur.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Sen eski yazının linkini atıp kanıtlama çabalarına girdiğin için o sinirlendi. Microsoft önceden win10'dan sonra yeni sürüm gelmeyecek diyordu zaten bunu bizde biliyoruz. Ama artık firmanın kararı değiştir Win11 geliyor.
Okuduğunuzu anlamak da sıkıntı çektiğinizi var sayıyorum. Ben hiçbir zaman windows 11 sahte demedim, hiçbir zaman da windows 11 gerçek demedim. Bu kadar erken paçaları sıvırmayın dedim. Ve o yazı milattan kalma değil yakın bir tarihte yazılmış bir yazı.
Ayrıca neden nefret ettiğin insanları aynı kefeye koyuyorsun? Ben tek kişiyim "O zaman ne diyeceksiniz bakalım..." nasıl bir üsluptur? Gerçekten karşımda 6 yaşında birisinin var olduğunu düşünmeye başladım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom