Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hadii bee ztn win 10 çok pahalı win 11 kim bilir kaç tl Olucak Kesin win 11 Yüksek sistem isteyecek Yükseltemicez...24 Haziranda Windows 11'in tanıtıldığını görünce ne diyeceksin çok merak ediyorum hahaha.
Tekrar ediyorum. Karar değişti git araştır istersen Microsoft attığı tweet ile bile doğruladı. Windows 11 geliyor. Artık milattan kalma bu yazıyı millete göstermekten vazgeçseniz iyi olur. İSO'nun gerçek olduğu bile doğrulandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2025'de kesilecek Microsoft'un sitesinde yazdığına göre.
Çıkarsa çıksın bana ne? Sadece uslübun o kadar komik ki...
Ben de 6 yaşında bir çocuk değilim. Başından beri kanıt sunup doğru düzgün bir şeyler yazacağına dalga geçen bir tip var karşımda. Belki fiziksel olarak 6 yaşında değil ama öyle davranıyor. Buradaki sorun windows 11 resmî demesi değil, ben de kesin değil veya kesin öyle demiyorum. Sorun, takındığı tavır. Düzgün bir muhabbet yapacağına "sus Allah'ın salağı bir şey bildiğin yok" demesi güzel değil.Osman terbiyeni takın haddini bil. Karşında 6 yaşında çocuk yok
Evet kaçışlar başladı...Çıkarsa çıksın bana ne? Sadece uslübun o kadar komik ki...
Yeter artık git başka yerde eğlen burası milletle dalga geçebileceğin bir yer değil.
Atmanız çoğul bir ifade, ben aynı yazıdan 2 tane atıldığını görmedim.atmanız
Sen eski yazının linkini atıp kanıtlama çabalarına girdiğin için o sinirlendi. Microsoft önceden win10'dan sonra yeni sürüm gelmeyecek diyordu zaten bunu bizde biliyoruz. Ama artık firmanın kararı değişti Win11 geliyor.Ben de 6 yaşında bir çocuk değilim. Başından beri kanıt sunup doğru düzgün bir şeyler yazacağına dalga geçen bir tip var karşımda. Belki fiziksel olarak 6 yaşında değil ama öyle davranıyor. Buradaki sorun windows 11 resmî demesi değil, ben de kesin değil veya kesin öyle demiyorum. Sorun, takındığı tavır. Düzgün bir muhabbet yapacağına "sus Allah'ın salağı bir şey bildiğin yok" demesi güzel değil.
Dalga geçen ben değilim zatenYeter artık git başka yerde eğlen burası milletle dalga geçebileceğin bir yer değil.
Aynen işte onu anlatmaya çalışıyorum firmanın kararı değişti Win 10x i iptal etti. Win 11 çıkaracağı için. Ama merak etmeyin 24 Haziranda göreceğim ben onları.Sen eski yazının linkini atıp kanıtlama çabalarına girdiğin için o sinirlendi. Microsoft önceden win10'dan sonra yeni sürüm gelmeyecek diyordu zaten bunu bizde biliyoruz. Ama artık firmanın kararı değiştir Win11 geliyor.
Betada bile değil ve çıkmadı. Bu sızdırılmış bir geliştirici sürümü. Beta bile değil yani. Ayın 24'ünde çıkacak.Başlık düzeltildi.
Win 11 çıktı. Ama şuan betada. Okuduğumu anlamamışsınız galiba bir daha okuyun.
Ben sana inanıyorum anime adam ama tarih 1-2 ay ertelenebilir bence.Dalga geçen ben değilim zaten
Size en büyük kapağı ben değil 24 Haziran'da Microsoft Windows 11 ile yapacak
O zaman ne diyeceksiniz bakalım...
Aynen işte onu anlatmaya çalışıyorum firmanın kararı değişti Win 10x i iptal etti. Win 11 çıkaracağı için. Ama merak etmeyin 24 Haziranda göreceğim ben onları.
Evet, beta versiyonu sayılabilir kafa karışıklığı olmasın diye öyle dedimBetada bile değil ve çıkmadı. Bu sızdırılmış bir geliştirici sürümü. Beta bile değil yani. Ayın 24'ünde çıkacak.
Zaten 24 Haziranda çıkmayacak ki sadece tanıtımı yapılacak. Çıkması 2022 başını bulur.Ben sana inanıyorum anime adam ama tarih 1-2 ay ertelenebilir bence.
Dalga geçen ben değilim zaten
Size en büyük kapağı ben değil 24 Haziran'da Microsoft Windows 11 ile yapacak
O zaman ne diyeceksiniz bakalım...
Okuduğunuzu anlamak da sıkıntı çektiğinizi var sayıyorum. Ben hiçbir zaman windows 11 sahte demedim, hiçbir zaman da windows 11 gerçek demedim. Bu kadar erken paçaları sıvırmayın dedim. Ve o yazı milattan kalma değil yakın bir tarihte yazılmış bir yazı.Sen eski yazının linkini atıp kanıtlama çabalarına girdiğin için o sinirlendi. Microsoft önceden win10'dan sonra yeni sürüm gelmeyecek diyordu zaten bunu bizde biliyoruz. Ama artık firmanın kararı değiştir Win11 geliyor.