@Windows 10 AşığıyımWindows 11 kurulum asistanını yükledim fakat sistem gereksinimleri karşılanmıyor yazıyor. Ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Alexa
Haftalar önce insider programı ile geçtim sorum şu ben insider sürümü kullanıyorum w11 home ama insider hemde kurduğumdan beri güncelleme almadım tam sürüm güncelleme olarak geldiyse neden denetle dediğimde hiç yok?Hocam Secure Boot'u kontrol eder misiniz ondan kaynaklı olabilir.
Hocam bug olmuş olma şansı var; nasıl çözüleceğini ise bilmiyorumHaftalar önce insider programı ile geçtim sorum şu ben insider sürümü kullanıyorum w11 home ama insider hemde kurduğumdan beri güncelleme almadım tam sürüm güncelleme olarak geldiyse neden denetle dediğimde hiç yok?
Hocam sil-tekrar yükle yapar mısınız uygulamayı ? Kaldırması lazım sisteminizin her şeyi tam.Fotoğraflarda var, o kısımlar pasif
Evet yeni güncelledimBios güncel mi?
Silip yükledim ama yine olmadıHocam sil-tekrar yükle yapar mısınız uygulamayı ? Kaldırması lazım sisteminizin her şeyi tam.
Usb belleğe imajı yazdırıp setup üzerinden kurmayı dener misin?Evet yeni güncelledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Silip yükledim ama yine olmadı
Seçenek sunuyor.Dosyalarım silinmez mi?