Windows 11 kurmalı mıyım ?

Bug falan var diyenler neye göre diyor anlamıyorum doğrusu. Final sürüm çıktığından beri kullanıyorum aşırı fazla düzeltme ve gelişme yaşandı.
Post automatically merged:

Bug falan var diyenler neye göre diyor anlamıyorum doğrusu. Final sürüm çıktığından beri kullanıyorum aşırı fazla düzeltme ve gelişme yaşandı.
Zaten sorun yaşarsanız en kötü W10'a göre dönersiniz.

Geçebilirsin. Valorant oynuyorsan biraz sorun yaşayacaksın düzeltmek için ama o da 20 30 dk da rahatça çözülebiliyor.

Kendi fikrinize katılmayan insanlara kızgın atmak zorunda değilsiniz arkadaşlar :D?

Neyse konuya cevap olarak kendim 5 Ekim'den beri yani herkese açık olarak çıktığından beri kullanıyorum. Sadece 1 kez sorun yaşadım o da ilk kurduğumda oldu sonraki gün doğal olarak bilgisayarı aç kapat yaptığım için düzelmişti bir daha da olmadı hatta belki o sorun Windows'tan değil de oyundan kaynaklı bile olabilir. Şu an sorunum yok gayet rahat bir şekilde kullanıyorum hatta Windows 10'a dönüp baktığımda "Iy bu görüntü ne?" falan dediğim bile oluyor ki aslında hala oluyor. Görüntü açısından çok hoş, performans açısından pek bir şey fark etmedim ama düşmediği kesin. Herhangi bir mavi ekran, takılma, donma gibi olaylar yaşamadım.

2021 Ağustos'tan beri kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı kaynak kullanımına sahip, performans düşüklüğü yaratmaz. Çok daha modern gözüküyor. Masaüstünde gezmek bile hissedilir derecede daha akıcı. Windows 11 varken Windows 10 kullanmak mantıklı gelmiyor. Artısı var, eksisi yok bana kalırsa. Kurmanızı öneririm.

Geri