Modding Windows 11 mi Windows 10 mu

Windows 11. Windows 10'un desteği 5 ay sonra bitiyor zaten.

Windows 11. Windows 10'un desteği 5 ay sonra bitiyor zaten.
windows 10 esu ile ekim 2028e kadar güncelleme alacak. şuanda windows 10 için esu patchi de var. ben hala windows 11e geçmeyeceğim zaten muhtemelen de o civarlarda ya 2028de yada 2029da windows 12 çıkar zorunlu olarak direk ona geçerim

ben 11 daha seri ve hızlı olduğunu düşünüyorum menmunum

ben 11 daha seri ve hızlı olduğunu düşünüyorum menmunum

Bana göre de öyle ama donanımsal ya da yazılımsal sorunları Windows 11'e bağlayıp işletim sistemini linç edenler var. Nasıl bir bilgisayar kullanma tarzları var da bu şekilde sorunlarla karşılaşıyorlar bilmiyoruz. Örneğin benim hayatımda BIOS'la işim güncellemek dışında olmadı ama bazıları BIOS'u sosyal medyadan fazla kullanıyor.

Bana göre de öyle ama donanımsal ya da yazılımsal sorunları Windows 11'e bağlayıp işletim sistemini linç edenler var. Nasıl bir bilgisayar kullanma tarzları var da bu şekilde sorunlarla karşılaşıyorlar bilmiyoruz. Örneğin benim hayatımda BIOS'la işim güncellemek dışında olmadı ama bazıları BIOS'u sosyal medyadan fazla kullanıyor.
WİND10 yıllarca kullandım hiç sorun yaşamadım win11 e geçtim her hafta ayrı sorun var maşallah. şimdi win 10 dödndüm 0 sorun var. hala win 11 de çözülememiş sorunlar olduğuna eminim. en azında uyumluluk konusunda.

Windows 11 mi Windows 10 mu
en azından kendi sistemim için ilk çıktığında 1 yıl sonra falan kurdum o zamandan beri kullanıyorum bir kere herhangi bir problem yaşamadım akıp gidiyor w10 dan geçmiştim ultra düzey bir fark olduğunu düşünmüyorum tavsiye ederim

Windows 10

win 11 çıktığı günden beri kullandım tek bir adet hata almadım siz tam olarak nasıl başarıyorsunuz bilmiyorum

Geri