yani aldığım hatalar bug olduğu için w10'da olmayan özellikler falan hatalı oluyodu. son zamanlarda uyku moduna geçince tekrar uyanınca pc donuyodu ve tuştan kapatmam gerekiyordu şuan öyle bi sorunum yok. tek sorunum kilit ekranını kaldıramadımpeki hatalar düzeldi mi sizde
hocam çoğu oyunu açmıyor ya daha dün aldım laptopu sürücülerde bi sıkıntı yok hepsi güncel vs. falan kafayı yemek üzereyim win11le alakalı olduğunu düşünmeye başladım win 10a geçince inşallah sıkıntı kalmaz yaBeta'dan beri kullanıyorum 11'i. Beta'dan çıktıktan sonra beni 10'a döndürecek ciddi bir hata ile karşılaşmadım.
Oyunlar crack ise çalışmaz. Crack değilse sorun hakkında bir fikrim yok. Tüm oyunlar Windows 11'de çalışıyor.hocam çoğu oyunu açmıyor ya daha dün aldım laptopu sürücülerde bi sıkıntı yok hepsi güncel vs. falan kafayı yemek üzereyim win11le alakalı olduğunu düşünmeye başladım win 10a geçince inşallah sıkıntı kalmaz ya
Oyunları doğrulamayı deneyin. W10'dan 11'e yükseltme mi yaptınız yoksa format ile mi kurdunuz. Yükseltme yaptıysanız küçük bir ihtimal de olsa ondan kaynaklı olabilir.oyunlar crack değil PUBG ve rust açmadı sürekli crash sürekli crash
hocam direkt windows 11 ile geldi cihazOyunları doğrulamayı deneyin. W10'dan 11'e yükseltme mi yaptınız yoksa format ile mi kurdunuz. Yükseltme yaptıysanız küçük bir ihtimal de olsa ondan kaynaklı olabilir.
oyunları da defalarca doğruladım sıkıntı yokhocam direkt windows 11 ile geldi cihaz