Wİndows 11 mi Windows 10 mu?

Eyyubi

80+
Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar çoğu oyunda sıkıntı çektim sürekli crash yiyorum ve sürücülerde sistemde hiçbir sıkıntı yok windows 11 ile alakalı olduğunu düşünüyorum windows 10'a geçmeliyim?
Pubg ve Rust açmıyor
Sistem:
i5 11400h
RTX3050
16GB RAM

Olabilir bende hatalar almaya başladıktan sonra dedim kafam rahat olsun w10'a geri döndüm yeni

peki hatalar düzeldi mi sizde
yani aldığım hatalar bug olduğu için w10'da olmayan özellikler falan hatalı oluyodu. son zamanlarda uyku moduna geçince tekrar uyanınca pc donuyodu ve tuştan kapatmam gerekiyordu şuan öyle bi sorunum yok. tek sorunum kilit ekranını kaldıramadım

Beta'dan beri kullanıyorum 11'i. Beta'dan çıktıktan sonra beni 10'a döndürecek ciddi bir hata ile karşılaşmadım.

Beta'dan beri kullanıyorum 11'i. Beta'dan çıktıktan sonra beni 10'a döndürecek ciddi bir hata ile karşılaşmadım.
hocam çoğu oyunu açmıyor ya daha dün aldım laptopu sürücülerde bi sıkıntı yok hepsi güncel vs. falan kafayı yemek üzereyim win11le alakalı olduğunu düşünmeye başladım win 10a geçince inşallah sıkıntı kalmaz ya

hocam çoğu oyunu açmıyor ya daha dün aldım laptopu sürücülerde bi sıkıntı yok hepsi güncel vs. falan kafayı yemek üzereyim win11le alakalı olduğunu düşünmeye başladım win 10a geçince inşallah sıkıntı kalmaz ya
Oyunlar crack ise çalışmaz. Crack değilse sorun hakkında bir fikrim yok. Tüm oyunlar Windows 11'de çalışıyor.

Oyunlar crack ise çalışmaz. Crack değilse sorun hakkında bir fikrim yok. Tüm oyunlar Windows 11'de çalışıyor.
oyunlar crack değil pubg ve rust açmadı sürekli crash sürekli crash

oyunlar crack değil PUBG ve rust açmadı sürekli crash sürekli crash
Oyunları doğrulamayı deneyin. W10'dan 11'e yükseltme mi yaptınız yoksa format ile mi kurdunuz. Yükseltme yaptıysanız küçük bir ihtimal de olsa ondan kaynaklı olabilir.

Oyunları doğrulamayı deneyin. W10'dan 11'e yükseltme mi yaptınız yoksa format ile mi kurdunuz. Yükseltme yaptıysanız küçük bir ihtimal de olsa ondan kaynaklı olabilir.
hocam direkt windows 11 ile geldi cihaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam direkt windows 11 ile geldi cihaz
oyunları da defalarca doğruladım sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,887
Üyeler
195,191
Son üye