💥💥 Windows 11 pro oem ve office 365 kodlari indirimde

Bedavaya almissiniz ben 27tl ye aldim tanesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Retail ve oem olmak uzere win lisansini ikiye ayirabiliriz. Retail key kalici degildir formatlarsaniz gidebilir. Oem key anakarta gomulur formatlasaniz da gitmez tek bir cihazda yalnizca kullanilabilir
Burada bir yanlışlık var gibi yıllardır retail key kullanırım formatta gittiğini görmedim daha.

reatil keyleri hesabinizla eslestirirseniz tek bir cihazda format sonrasi da kullanabilirsiniz
simdi ben format attiktan sonra windows gitsin istemiyom oem mi retail mi kurayim

simdi ben format attiktan sonra windows gitsin istemiyom oem mi retail mi kurayim
Garantiye alip 50tl ye oem alin. Zaten ucuz 50tl bir sey degil. Retailin garantisi yok ben hesabima baglama islemini gerceklestirdim ama silindi formatlayinca

Bedavaya almissiniz ben 27tl ye aldim tanesini

Retail ve oem olmak uzere win lisansini ikiye ayirabiliriz. Retail key kalici degildir formatlarsaniz gidebilir. Oem key anakarta gomulur formatlasaniz da gitmez tek bir cihazda yalnizca kullanilabilir
hocam ortadakinden aldım anladığım kadarıyla oem değil

hesabin sifresini degistirdikten sonra nasil siliyorlar
Hesabı kendileri veriyor zaten ilgili mail adresini. Sonra şifresini değiştirip kullanmaya başlıyorsunuz burada sorun yok. Belli bir süre sonra (bende bir ay kadar sonra olmuştu) o hesabı siliyorlar ve office uygulamalarında oturum açılamıyor, girdiğiniz hesap yanlıştır ya da böyle bir hesap bulunmuyor gibi bir uyarı veriyor.

Hesabı kendileri veriyor zaten ilgili mail adresini. Sonra şifresini değiştirip kullanmaya başlıyorsunuz burada sorun yok. Belli bir süre sonra (bende bir ay kadar sonra olmuştu) o hesabı siliyorlar ve office uygulamalarında oturum açılamıyor, girdiğiniz hesap yanlıştır ya da böyle bir hesap bulunmuyor gibi bir uyarı veriyor.
hocam ortadakinden aldım anladığım kadarıyla oem değil
3tl olan degil hocam, ben simdi oemi test ettim retail key formatlayinca gitmez.

Dogrudur o zaman soylediginiz gibi yapmak en dogurusu tesekkurler bilgi icin

3tl olan degil hocam, ben simdi oemi test ettim retail key formatlayinca gitmez.
1743852701641.png

neden oem oldugunu iddia etmisler

Dogrudur o zaman soylediginiz gibi yapmak en dogurusu tesekkurler bilgi icin
Rica ederim dediğim gibi garanti olsun isteyenler 2021 pro plus alsın telefon aktivasyonundan sonra sorun çımma ihtimali yok

Office aldım hesap olarak verdi. :D Alacakların dikkatine. Malum sitelerde 20 tl olarak satılıyor burda kuponla 15 tl'ye geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri