Neler Yeni

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Çoğunlukla oyun oynanacak bir sistem topladım. Fakat Windows 10'a devam etmek veya 11'e geçmek konusunda kararsızım. 11 ilk çıktığında şikayetler ile doluydu fakat aradan uzun bir zaman geçti. Hatalar ve problemler düzeltildi mi? Artık stabil mi?

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
11 hala stabil değil ama 10'da kalmak da mantıklı değil bence.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
w11'e geçtiğim güne lanet olsun bu arada sadece oyun oynayacaksan home geçin pro fazla ram harcıyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Selim
Çoğunlukla oyun oynanacak bir sistem topladım. Fakat Windows 10'a devam etmek veya 11'e geçmek konusunda kararsızım. 11 ilk çıktığında şikayetler ile doluydu fakat aradan uzun bir zaman geçti. Hatalar ve problemler düzeltildi mi? Artık stabil mi?
Olağan hayatın akışına etki edecek sorunlar yok normal kullanıcıyı ilgilendiren bir durum da yok şuan çoğu sorun üst seviye işlem yapan kişileri etkiliyor onlarda hemen çözüme kavuşuyor 👌 zamanında win7 kullanın oyunlarda FPS artıyor hurafesi geziyordu şimdi de aynı muhabbet win11 için yapıyorlar ilk çıktığından beri kullanıyorum oyunlarda bana engel olacak bir durum yaşamadım şuan mimarlık grafik tasarım ve oyunlara animasyon yapan arkadaşım da win11 kullanıyor.

PNSHER

80+ Bronze
Pro kullanmanıza gerek yok home yeterli. Neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum problem yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro kullanmanıza gerek yok home yeterli. Neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum problem yaşamadım.
Almışken en donanımlısını alayım dedim ne tür farkları var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Aralık 2022de windows 11 pro kurdum. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
FPS düşüşleri droplar falan olmadı mı?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ben hiç hatayla karşılaşmadım çıktığından beri kullanıyorum bence 11 kullanmalısın ben alışkanlıktan pro kullanıyorum

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
2021 de 11 ilk tanıtıldıktan 3-4 ay sonra 11'e geçmiştim o zamandır kullanıyorum. hala 10 kadar stabil değil bu bir gerçek ki yakın zamanda 10'a geri bile dönecektim. büyük ihtimal formatla 11 home'a geçerim

PNSHER

80+ Bronze
Almışken en donanımlısını alayım dedim ne tür farkları var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS düşüşleri droplar falan olmadı mı?
Normal kullanıcı için home sürümü yeterli.

Top Bottom