Windows 11 Ram Kullanımı Hk

w11 26h1 bosta ortalama: 2.5gb civarı..
defender aktif, seffaflastırmalar, rainmeter vs vs..
Ekran Görüntüsü (1).webp

Modlu olan windows 11'lerden kurmak ram ve işlemci kullanımını daha aşağıya çekecektir. Normal pro home sürümlerinde ram kullanımı çok fazla kaçınılmaz olarak. Windows 11 pro lite sürüm kullanıyorum ram kullanımı çok düşük mesela. Internet üzerinden araştırma yaparak iyi bir modlu sistem bulmak mümkün. Sizin ram kullanımınız çok fazla geldi bana.

Modlu olan windows 11'lerden kurmak ram ve işlemci kullanımını daha aşağıya çekecektir. Normal pro home sürümlerinde ram kullanımı çok fazla kaçınılmaz olarak. Windows 11 pro lite sürüm kullanıyorum ram kullanımı çok düşük mesela. Internet üzerinden araştırma yaparak iyi bir modlu sistem bulmak mümkün. Sizin ram kullanımınız çok fazla geldi bana.
Tnctr nin faydaları hocam, 👍
Konu açılmışken;
Katılımsız yapmak isteyen sizi, modlu isteyen tr_by ı takip ederek bilgilenebilirler..

6.6 - 7GB ram kullanımı var boştayken. bi chrome açık bi discord açık. Hiçbirşey açık değil başka pc de

bu kdr ram aşırı değilmi ya. 16gb ddr4 ram var 2666 lık
benim de böyle 4 sekme youtube açık sadece 16gb ddr4 3200
şurası nasıl +8gb ediyor gözükmeyen değerler mi var

Ekler

• görsel_2026-05-13_142622857.webp
    görsel_2026-05-13_142622857.webp
    52.6 KB · Hit: 6
Güzel debloat edilmiş eline sağlık.
Saolun hocam, neredeyse tam otonom yaptım, sadece diskalanı kullanıcı adı vs cevap dosyasına yazdırsak tam otonom olur.
Oobe asamasında, netfw35, diretx, vcruntime 2005-2022 yukleniyor, prg lar masaust gelince oto , gorsellestirmelerde tamamen oto yaptım. Rainmeter, seffaflastırmalarda hepsi oto vs vs..
Dark ta pembe, mor, mavi ve siyah seviyorum😃
Format atınca sadece brave de google yazmak kalıyor.😁

Saolun hocam, neredeyse tam otonom yaptım, sadece diskalanı kullanıcı adı vs cevap dosyasına yazdırsak tam otonom olur.
Oobe asamasında, netfw35, diretx, vcruntime 2005-2022 yukleniyor, prg lar masaust gelince oto , gorsellestirmelerde tamamen oto yaptım. Rainmeter, seffaflastırmalarda hepsi oto vs vs..
Dark ta pembe, mor, mavi ve siyah seviyorum😃
Format atınca sadece brave de google yazmak kalıyor.😁
Linux geçecektim ben de onda da BF1 oynanmıyor maalesef yoksa 1 saniye bile durmazdım.

Linux geçecektim ben de onda da BF1 oynanmıyor maalesef yoksa 1 saniye bile durmazdım.
Ben aslında dual kullanıyorum.
ama cocuklar oyun vs olunca mecburi windows oluyor, yoksa zorin 18 pro windows 11 e benzer oldugu için ve oyunlarla pek işim olmadıgından windows yanında genelde onu kullanıyorum..

Ben aslında dual kullanıyorum.
ama cocuklar oyun vs olunca mecburi windows oluyor, yoksa zorin 18 pro windows 11 e benzer oldugu için ve oyunlarla pek işim olmadıgından windows yanında genelde onu kullanıyorum..
Bir laptop alıp linux kurmayı planlıyorum ben de dizimi filmimi onda izlerim oyun oynamak overclock yapmak için de ana sistemi Windows'ta bırakırım artık.

Geri