Neler Yeni

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
merhaba 2 aydır bu takıntım var eskiden yoktu mesela bir oyun indiriyorum oyunu beğenmeyip siliyorum veya bir şey yüklüyorum kaldırıyorum ve kalıntı dosya kaldığını düşünüp depolamayı yiyor diye format atıyorum nerdeyse 1 ay içinde 40 kere format atmışımdır bu düşüncemden dolayı nasıl düzeltirim sürekli kalıntı dosya kaldı diye format atıp duruyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
İtibar etmeyin bu vesvesenize. Kalsa bile save dosyası falan kalıyordur belki o kadar. Shift+Delete yapıyorsanız tamamdır.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Kalıntı dosyalardan en çok depolama yiyen kullanıcı dosyaları appdata local klasörünün içindeki program dosyalarıdır. Sadece onları düzenli olarak temizlerseniz depolamadan yiyecek bir şey kalmaz.

Mr.White

80+ Bronze
merhaba 2 aydır bu takıntım var eskiden yoktu mesela bir oyun indiriyorum oyunu beğenmeyip siliyorum veya bir şey yüklüyorum kaldırıyorum ve kalıntı dosya kaldığını düşünüp depolamayı yiyor diye format atıyorum nerdeyse 1 ay içinde 40 kere format atmışımdır bu düşüncemden dolayı nasıl düzeltirim sürekli kalıntı dosya kaldı diye format atıp duruyorum
Kaldıracağın oyunu veya herhangi bir şeyi bu uyguluma ile kaldır regedit dosyasına kadar siliyor. Yine de içim rahat olmaz dersen de Wiztree ile hangi dosya ne kadar yer kaplıyor detaylı olarak bakabilirsin.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtibar etmeyin bu vesvesenize. Kalsa bile save dosyası falan kalıyordur belki o kadar. Shift+Delete yapıyorsanız tamamdır.
shift deleteyi bilmiyorum hocam genelede steam veya xbox kullanıyorum oyunları oradaki kaldır tuşundan kaldırırım shift delete dediğiniz ne oluyor tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaldıracağın oyunu veya herhangi bir şeyi bu uyguluma ile kaldır regedit dosyasına kadar siliyor. Yine de içim rahat olmaz dersen de Wiztree ile hangi dosya ne kadar yer kaplıyor detaylı olarak bakabilirsin.

hocam birşeyi kaldırmak için 3. parti program kullanmak istemiyorum ama yine de sağolun

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
oktay
sorunu anca kendinizle inatlaşarak çözebilirsiniz bence

Cqzibe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rahmi
Aynı şey bendede var şimdi gidip win 10a geri dönücem cod da düşük fps verdiği için hahaha

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunu anca kendinizle inatlaşarak çözebilirsiniz bence
evet gerçekten sıkıldım artık format atmaktan artık o kadar çok attım ki adımları ezberledim gözüm kapalı yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şey bendede var şimdi gidip win 10a geri dönücem cod da düşük fps verdiği için hahaha
çok kötü bir şey hocam ben bırakmak istiyorum artık oyun keyfim gitti bu yüzden

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
oktay
evet gerçekten sıkıldım artık format atmaktan artık o kadar çok attım ki adımları ezberledim gözüm kapalı yapıyorum
hocam gidin oynamadığınız oyun olsun falan indirin sonra sillin ve format atmayın kendinizle inatlaşın

Cqzibe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rahmi
Bunun ssdye bir zararı varmı acaba arkadaşlar

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
hocam gidin oynamadığınız oyun olsun falan indirin sonra sillin ve format atmayın kendinizle inatlaşın
öyle yapacağım hocam sağolun takıntıyı aşmam lazım şimdi microsoft flight simülatör 2024 yüklemiştim beğenmedim sildim böyle böyle aşıcam 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom