windows 11 tpm 2.0 ve secure boot

toryl

80+
Reaksiyon skoru
17
secure boot ve tpm2.0 açık olmasına ragmen hata veriyor valorantta neden oldugunu açıklayabilrimisin
laptop model amd ryzen 5 5600h rtx 3060 hp victus 16

Tam olarak aldığın hatanın ekran görüntüsünü vs. atabilir misin?

silindi

Son düzenleme:
Valorant bu aralar zıvanadan çıktı her güncelleme'de değişik değişik hatalar vermeye başladı. En sonunda sildim bende '' Secure Boot ve TPM2.0 '' Alakası yoktur bence oyun ile alakası vardır. Bu benim düşüncem siz istediğinizi düşününe bilirsiniz.

Valorant bu aralar zıvanadan çıktı her güncelleme'de değişik değişik hatalar vermeye başladı. En sonunda sildim bende '' Secure Boot ve TPM2.0 '' Alakası yoktur bence oyun ile alakası vardır. Bu benim düşüncem siz istediğinizi düşününe bilirsiniz.
aynen kanka

@Atyxah
Bazı oyun şirketleri geneleme yapmıyorum ama çoğu da ayni yani '' Bir Oyunu Yapıyorlar Daha Sonra Bu Oyundan Gelir Elde Edince '' Oyunu hemen 2. plana atıyorlar. Benim gözümde Valorant'da ayni ilk çığı günde hiç bir sorun hiç bir sıkıntı çıkmazken bir bakıyorsun Aylar sonra sorun üstüne sorun yaşıyorsun..

silindi

Son düzenleme:
Haber kaynağı var mı? Böyle bir şeyden anakart bozulması çok saçma çünkü.
Bizzat ben :/
Kart bozulmadı, BIOS bozuldu. Uzun süredir mevcut olan bir sorun bu Gigabyte kartlarda. Son BIOS update ile düzeldi falan deniliyordu ama yaşayan bir kaç kişi daha görmüştüm sonrasında.
Kart garantiye gitti 2 hafta sonra yeni BIOS yazılmış şekilde geri gönderildi.

uğraştın uğraştın çözülmüyor ise geç win 10 a çözülsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,834
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri