Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows 11'e geçemiyorum

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Doruk çelik
Sistem özelliklerim şöyle;
3060 Eagle 12gb
32GB ram 3200MHZ
Ryzen 5 5500
Gigabyte A520M H

Az önce flash bellek ile geçmeye çalıştım ama sistem gereksinimlerini karşılamadığını söyleyip yükseltmeme izin vermedi, rx580 kullanan ve ya 1650TI kullanan arkadaşlarımın bile geçebildiği windows 11 PRO'ya neden geçemiyorum?

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Onur Erçakır
Rufus programı ile kurulum flaşını yaratırsan, gereksinimleri kaldırabilirsin.
Yükseltme değil de temiz kurulum yaptırır rufus.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu videonun dediği gibi yaptım ama sistem gereksinimlerini karşılamıyor hatası aldım kurarken, sizin dediğiniz gibi rufustan ayarlarsam herhangi bir değişiklir olur mu? izlediğim video zaten temiz kurulum yapmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ya bunu yaparsam rufus yerine yine olur mu?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Sercan SAYİT
Şu modifiyeli sistemi kurun, rufus'a yazdırıp kurun, tpm vs hiç bir engel yoktur.

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Ali Dogan
Bu videonun dediği gibi yaptım ama sistem gereksinimlerini karşılamıyor hatası aldım kurarken, sizin dediğiniz gibi rufustan ayarlarsam herhangi bir değişiklir olur mu? izlediğim video zaten temiz kurulum yapmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ya bunu yaparsam rufus yerine yine olur mu?
İşi kendi adınıza zorlaştırmayi seviyorsunuz. Herhangi bir. Windows 11 imajını rufus un 4.3 ve sonraki sürümleri ile USB ye yazdırıp problemsiz kurun.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Doruk çelik
Şu modifiyeli sistemi kurun, rufus'a yazdırıp kurun, tpm vs hiç bir engel yoktur.
İşi kendi adınıza zorlaştırmayi seviyorsunuz. Herhangi bir. Windows 11 imajını rufus un 4.3 ve sonraki sürümleri ile USB ye yazdırıp problemsiz kurun.

Hocam denerken olduğunu kurup yüklemeyi denedim de 2 saati aşkın süredir kendini yeniden başlatıyor, nasıl durdurabilirim kurulumu

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Sercan SAYİT
Attığım sistemi başka bir bilgisayardan rufus ile usb'ye kurma şansınız varsa öyle devam edin işleme. Gerçi her halükarda 2 saat sürmeyen bir işlem sizin başınıza gelen, bir şekilde sistemi yeniden kurmanız lazım.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Doruk çelik
Attığım sistemi başka bir bilgisayardan rufus ile usb'ye kurma şansınız varsa öyle devam edin işleme. Gerçi her halükarda 2 saat sürmeyen bir işlem sizin başınıza gelen, bir şekilde sistemi yeniden kurmanız lazım.
Şuan yapabilme şansım yok, aynı usbyi tekrar takip yeniden kurmami önerir misiniz?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Doruk çelik
Format atmam 15 dakika bile sürmüyor windows masaüstü ekranı gelmesi dahil.
O zaman ben bir 45 dakika sonra olmazsa bilgisayarı kapatayım yarın arkadaşın pcden rufusla yaparım, sagolun tekrar yardımınız için. Bir hatayla ve ya bir şeyle karsilasirsam yazarım.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Doruk çelik
Top Bottom