Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,133
W10 da güzel neden ki ben çok seviyorumen korktuğum şey o, format atmak istemiyorum artık sürekli dosya yedeklemek sıkıntı oluyor,, hem de okul döneminde
W10 da güzel neden ki ben çok seviyorumen korktuğum şey o, format atmak istemiyorum artık sürekli dosya yedeklemek sıkıntı oluyor,, hem de okul döneminde
peki sende pc sadece win11 olup, masaüstüne falan dokundu mu, yoksa win10'da nasılsa win11e geçtiğin anda da öyle miydi?Windows pc sistem durum denetiminden test yaptıktan sonra windows update kısmında win11 e yükselt kısmı geldi oradan yükledim direkt. Format vs. uğraşmadım
he iyi D ye dokunmazsaD diskine dokunmaz. Windows 10'nu taşır oraya.
ben de seviyorum win10'u orda sorunum yok, sorunum formatla uğraşmak. sonuçta her dosyayı yedekleyemiyoruz ve belirli bir süre ayırmamız gerekiyor format işlemine :/ o yüzden o konulara girmeyi sevmiyorumW10 da güzel neden ki ben çok seviyorum
Bıraktığım gibi her şey aynıydı.peki sende pc sadece win11 olup, masaüstüne falan dokundu mu, yoksa win10'da nasılsa win11e geçtiğin anda da öyle miydi?
he iyi D ye dokunmazsa![]()
JHJKAFHJKAFLFKASAFH bazı ihtiyaçlariçim rahatladı eyvallah
peki ya vpn?![]()
Simge kaybolmasını diyorsan win10da yaşıyorumBIOS güncelleyip, temiz kurulum ile geçebilirsin hocam. Oyunlardan yana sıkıntı yaşamadım. Görev çubuğunda ara sıra uygulama simgelerinde bug oluyor o kadar.
Ya simge küçülüyor, ya simge aşağı doğru kayıyor ya da simge yok oluyor hocam. Çok olmuyor ama.Simge kaybolmasını diyorsan win10da yaşıyorum