Windows 11'e Geçmeli Miyim Sizce?

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256
Şu aralar etrafımdaki çoğu kişi Windows 11 kullanmaya başladı. Ve görünümü çok hoş. Ayrıca Youtube daki videolardan bakınca oyunlarda daha fazla fps alıyor. Ama daha fazla RAM kullanıyormuş acaba bu performans düşüşüne sebep olurmu diyede düşünüyorum.

Ve bana kızabilirsiniz ama temiz kurulum yapmayacağım. Çünkü (benim için) ugraştırıcı bir iş verileri falan aktarmak. O yüzden direkt yükselteceğim.

Sizce geçmelimiyim?

16gb ram varsa geçilebilir. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

ben geçtim. gereksizdi w10 yükledim

ben geçtim. gereksizdi w10 yükledim
bende gereksiz görüyorum ama gorünüm güzel ve birkaç fps daha fazla alıyor oyunlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her bilgisayarı desteklemiyor. Yeni donanım sattırma dümeni.
(silindi)

Her bilgisayarı desteklemiyor. Yeni donanım sattırma dümeni.
sistemim yeni ama

Şu aralar etrafımdaki çoğu kişi Windows 11 kullanmaya başladı. Ve görünümü çok hoş. Ayrıca Youtube daki videolardan bakınca oyunlarda daha fazla fps alıyor. Ama daha fazla RAM kullanıyormuş acaba bu performans düşüşüne sebep olurmu diyede düşünüyorum.

Ve bana kızabilirsiniz ama temiz kurulum yapmayacağım. Çünkü (benim için) ugraştırıcı bir iş verileri falan aktarmak. O yüzden direkt yükselteceğim.

Sizce geçmelimiyim?
yükseltebilirsin ama win10 a göre ram kullanımı daha fazla ben win10 da boşta %20-30 civarı kullanıyorken win11 de %35-40 arası kullanıyordum.
Bence hala best işletim sistemi win10 bir 2-3 sene daha öyle gidecek gibi.

Sizce geçmelimiyim?
Sistem destekliyorsa BİOS güncelleyip yükseltebilirsiniz.

yükseltebilirsin ama win10 a göre ram kullanımı daha fazla ben win10 da boşta %20-30 civarı kullanıyorken win11 de %35-40 arası kullanıyordum.
Bence hala best işletim sistemi win10 bir 2-3 sene daha öyle gidecek gibi.
evet biliyorum. Ama oyun performansı daha fazla win 11 de bunu anlamadim.

Sizce geçmelimiyim?
Görünüşünü sevdiyseniz geçebilirsiniz. W10 RAM kullanımı ve stabilite olarak daha başarılı ama.

Görünüşünü sevdiyseniz geçebilirsiniz. W10 RAM kullanımı ve stabilite olarak daha başarılı ama.
Biliyorum fakat Hem görünüm hemde oyun performansı yüzünden Windows 11 geçmek istiyorum

MemReduct diye bie program var bende o ram kullanımını %20 kada düşürüyor onu kullanırsam belki daha iyi olur

Bence o kadar da gerekli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri