Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,971
Ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok tek yaptığım ercünün dedikleriSeni geçirdiyse seninde anlaman lazım arda adam asgknasgjnasnjg
Ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok tek yaptığım ercünün dedikleriSeni geçirdiyse seninde anlaman lazım arda adam asgknasgjnasnjg
1 ay önce denemiştim şimdiki halini bilmiyorum.Seni geçirdiyse seninde anlaman lazım arda adam asgknasgjnasnjg
Birde o adal adam olmasınSeni geçirdiyse seninde anlaman lazım arda adam asgknasgjnasnjg
1 ay kaldı çıksın tamamen bi ondan sonra iso dosyasını kendi sitesinden indirirsin.Sistem özellikleri;
İntel i9 10850k
32GB Ram
Soru başlıkla.
Windows update?Buildlere nasıl geçiş yapabilirim dostum konuyla alakasız ama yardımcı olma şansın var mı?
Windows 11'den bahsediyorsanız Insider programına girmeniz gerekir.Alıntıyı görüntüle
Eee yok hocam
Insider'den geliştirme kanalına girmeniz gerekiyorAlıntıyı görüntüle
Eee yok hocam
Yükledim dostum W11'deyim şuanInsider'den geliştirme kanalına girmeniz gerekiyor![]()
Konu ile alakasız ama benim bilgisayar da kaldırır mı?Bence geçin ben dün geçtim menunum
r5 5600x
16gb ram kullanıyorum
win+r tpm.msc yazıp belirtim sürümünün 2.0 olduğundan eminsen işlemcin destekliyor yükleyebilirsinKonu ile alakasız ama benim bilgisayar da kaldırır mı?
İ3 9100f
Biostar H310mhp
16 gb ram