Neler Yeni

Windows 11'in Format Sonrası Driver Kurmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

tenet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Zirkale
Selamlar, yakın zamanda format atacağım, laptopumun üretici sitesinden gereken tüm driverları indirdim. Üreticinin sitesinde driverları kurmadan önce Windows update in kurduklarını kaldırın diyor, fakat bildiğiniz gibi windows format sonrası açılışında kurulumlara başlıyor, bunu nasıl engelleyebilirim ?

tenet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Zirkale
Masaüstü açıldığı anda windows update güncellemelerini duraklat , sana atacağım linkteki dosyayı indir ve yüklemek istemediğin updateleri hide updates kısmından tikleyerek devre dışı bırak

Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu flash diske atıp format sonrası direk açabilirsin , internet olması gerekiyor bilgin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

güzele benziyor, bakacağım teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Selamlar, yakın zamanda format atacağım, laptopumun üretici sitesinden gereken tüm driverları indirdim. Üreticinin sitesinde driverları kurmadan önce Windows update in kurduklarını kaldırın diyor, fakat bildiğiniz gibi windows format sonrası açılışında kurulumlara başlıyor, bunu nasıl engelleyebilirim ?
İnterneti kapat

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ustam
Windowsun kurdukları yeter bence reis ben o şekilde yapıyorum hep elleme ekstra kendi kursun hepsini kuruyor Windows 11 zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom