Windows 7 64 bit kaldirirmi?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Arkadaslar evde kullanmadigim bi laptop var 1 gb ram falan var ben ona 1 gb ram takarsam yani 2gb ram win 7 64 bit kaldirirmi birde kuzenime vericem oyun felan oynatirmi

Sistem özelliklerini de biz tahmin ediyoruz, değil mi?

Arkadaslar evde kullanmadigim bi laptop var 1 gb ram falan var ben ona 1 gb ram takarsam yani 2gb ram win 7 64 bit kaldirirmi birde kuzenime vericem oyun felan oynatirmi
32 bit kurun ayrıca işlemcide kötüyse xp kurun en azından xp nin kendi oyunlarını oynar

Islemci zaten cop 1 cekirdeklimi ne xp artik cok eskidi
Anladım 2gb ram takarsanız Windows 7 Home Basic 64 bit kullanabilirsiniz. 32bit kurmaya gerek yok çünkü hem performans ve hız neredeyse aynı olacaktır aynı zamanda 32bit devri kapanalı çok oldu doğru düzgün kullanamassınız.

Anladım 2gb ram takarsanız Windows 7 Home Basic 64 bit kullanabilirsiniz. 32bit kurmaya gerek yok çünkü hem performans ve hız neredeyse aynı olacaktır aynı zamanda 32bit devri kapanalı çok oldu doğru düzgün kullanamassınız.
Win 7 home basic ulrimate arasinda fark varmi

2 gb ramla discord felan kullanila bilirmi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasil yani suan xp kullanilamaz hale geldi diye biliyorum perdormans hic iyi degil google felan
Kullanılır.

Win 7 de çok eskidi. Şu an ikisi arasında fark yok. Xp zaten çalışıyorsa devam et.
XP ile 7 arasında dağlar kadar fark var. 7 hala kullanılabilmekte ancak XP hayır.

2 gb ramla discord felan kullanila bilirmi sizce

Nasil yani suan xp kullanilamaz hale geldi diye biliyorum perdormans hic iyi degil google felan
Sadece destek verilmiyor. Eskiden ne hızla çalışıyorsa öyle. Win 7nin de desteği kesildi. Yani ikisi de aynı şey. Xp, win 7den daha hafif. Xp kasıyorsa win7 de kasar.

Kullanılır.

XP ile 7 arasında dağlar kadar fark var. 7 hala kullanılabilmekte ancak XP hayır.
İkisinin de desteği yok. Xp kasıyorsa win 7 de kasar. Xp daha düşük sistemlerde daha hızlı çalışmakta.

Geri