Windows 7 Dönmek Mantıklı mı ?

Sami

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Windows 10 kullanıyorum lol cs ve valorant oynamak istiyorum ( yeni pc alana kadar ) sistemi win 7 aktarsam fps artışı sağlarmıyım ? İhtiyaç olursa diye bileşenler.

4 gb ram
920m
i5 5200u

Windows 10 kullanıyorum lol cs ve valorant oynamak istiyorum ( yeni PC alana kadar ) sistemi win 7 aktarsam fps artışı sağlarmıyım ? İhtiyaç olursa diye bileşenler.

4 gb RAM
920m
i5 5200u
Hayır senin PC Windows 10 için gayet uygun. RAM ve SSD takviyesi yapmanız yeterli.

Peki görüceğiniz üzere bir laptop ve upgrade yapmayacağım sizin öneriniz varmıdır performans için ne yapmalıym ?
Ubuntu 20.04 LTS ya da Clear Linux a geç. Clear Linux Intel in olduğundan %100 optimize Intel CPU larla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki görüceğiniz üzere bir laptop ve upgrade yapmayacağım sizin öneriniz varmıdır performans için ne yapmalıym ?
En azından 240GB SSD alın. :)

birsürü detaylı fps arttıra yöntemi var acak kısa ve öz şekilde
1.PC temizle
2.QuickCpu kuullanarak işlemcini %100 kullan
3.Arkaplanda gereksiz çalışan uygulamaları kapat

Ubuntu 20.04 LTS ya da Clear Linux a geç. Clear Linux Intel in olduğundan %100 optimize Intel CPU larla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En azından 240GB SSD alın. :)
Clear Linux nasıl geçeceğime dair rehber bir video varmıdır ? Varsa atabilirmisin ?

Clear Linux nasıl geçeceğime dair rehber bir video varmıdır ? Varsa atabilirmisin ?
Rehbere gerek yok. Clear Linux un sitesine gir. İndir son sürümü. Rufus indir. GPT FAT32 DD mod olarak yazdıracaksın. BIOS tan Secure Boot u kapatacaksın ve UEFI olarak boot edeceksin. Sonra masaüstü ekranı gelecek. Kurulum orada. Çok kolay Windows dan bile kurulumu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sami
Geri