Windows 7 hâla kullanılırmı?

NRxZero

80+
Reaksiyon skoru
143
Windows 7 mi 8.1 mi yoksa 10 veya 11 mi hangisi daha iyi olur ( windows 7nin yeri bende başka ) Pc toplarsam aklımada 8.1 var 7 ve 10 un karışımı gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Windows 7 mi 8.1 mi yoksa 10 veya 11 mi hangisi daha iyi olur ( windows 7nin yeri bende başka ) Pc toplarsam aklımada 8.1 var 7 ve 10 un karışımı gibi.
Hocam windows 10 dan baska bir surume gecmeyin 11 de gecebilirsiniz ama suanda en stabil en iyi oyun deneyimini yasatan windows 10.
Ama size kalmis 8.1 de tercih edilebilir.

7 artık güncelleme almıyor. driverler windows 10 ve 11e uyumlu

Eğer yeni parçalar ile bilgisayar toplarsanız Windows 10/11 dışında seçeneğiniz yok zaten. (driverlar yok)

Hepsinin artısı eksisi var. Windows 7 görsellik olarak daha sade, aranan bir şey daha kolay bulunuyor, açılma kapanma uyku modu şeklinde değil (Windows 8 sonrası uyku şeklinde. Tam kapanıp açılma yeniden başlatma ile veya "shutdown -s -t 00" kodunu çalıştıra girince veya Hızlı başlatma seçeneğini kapatınca oluyor. Windows 7 her zaman tam kapanıp tam açılıyor normal Kapat seçeneğini kullanınca da.).

Windows 8 metro arabirimi ile farklı bir tasarım, yeni görsel dizayn.

Windows 10 ve 11 güncel olarak destekleniyor. Oyun ve uygulama desteği daha fazla.

Eğer benim imzadaki sistem gibi sistemin varsa 7-8.1 falan mantıklı ama daha iyi bir pc varsa kesinlikle 10-11 kullanmalısın zaten yavaş yavaş her şey desteğini kaybediyor 7 ve 8.1 de örneğin spotify-steam-valorant falan.

10 yada 11 bence
Elinde olan sistem zayıfsa 8 kullanılmalı ama sistem güzelse kesinlikle ya 10 yada 11

Benim arkadaşım kullanıyor. Bugün ben kendime Windows 8.1 indirmeyi düşünüyorum. Ama Windows 10 öneririm. Windows 11 hatalarla dolu bir işletim sistemi.

Windows 11 kullanıyorum, mutluyum. Ufak tefek sorunları var ama can sıkmayan şeyler.
Ayriyeten oynadığım bir oyunda Windows 10'da drop yiyordum devamlı, 11'de sıkıntı kalmadı.

W7 destekleyen pek oyun kalmadı ki, Fortnite, Valorant oyuncuları kullanıyordu onlar da W7 desteğini bu yıl kestiler. CS:GO kaldı bir tek o da FACEIT değil düz mm.

Win 8.1 Microsoftun gelmiş geçmiş en performanslı ve stabil işletim sistemidir.

Aksini iddia eden varsa HDD olan sistemde tüm işletim sistemlerini denesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unuttum. Tabii 8.1 öneririm.

Win 8.1 Microsoftun gelmiş geçmiş en performanslı ve stabil işletim sistemidir.

Aksini iddia eden varsa HDD olan sistemde tüm işletim sistemlerini denesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unuttum. Tabii 8.1 öneririm.
Zaur reis beni tanır. İkimizde Windows 8.1'e aşığız. Ama o daha çok Egle'ye

Geri