Neler Yeni

Windows 8 geçilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
windows 10 kullanıyordum 11 e yükselttim perişan etti sürekli donuyor saçma sapan yerde takılıyor pc resetlemeden düzelmiyor. Kullanım açısından windows 8 i severim windows 8 kursam sıkıntı yaşar mıyım? İşlemcim amd 5600 oc 16 gb ddr4

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Utku
Windows 8 kurarsın ama Windows 8 çok sıkıntılı buglar falan havalarda uçuşuyoe sen bence Windows 10 kur

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Kadir Efe Ulusoy
windows 10 kullanıyordum 11 e yükselttim perişan etti sürekli donuyor saçma sapan yerde takılıyor pc resetlemeden düzelmiyor. Kullanım açısından windows 8 i severim windows 8 kursam sıkıntı yaşar mıyım? İşlemcim amd 5600 oc 16 gb ddr4
win 7-8-8.1 önermiyorum win 11 ltsc kullan

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Anıl Aykın
Win11 bende pek sevmiyorum da win8'e kadar da düşmeye gerek yok hocam ya çokta iyi bir işletim sistemi değil. İlla geçeceğim derseniz sıkıntı çıkmaz. Güvenlik güncellemesi falan almıyor.

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Musa
Windows 8 kurarsan steamin desteği olmadan kullanırsın stabil ama güncelleme almayan yeni islemciler ile sıkıntı olan bir işletim sistemine geçmiş olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win 7-8-8.1 önermiyorum win 11 ltsc kullan
onu nasıl yapacam formatlamadan yapmak mümkün müdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 8 kurarsan steamin desteği olmadan kullanırsın stabil ama güncelleme almayan yeni islemciler ile sıkıntı olan bir işletim sistemine geçmiş olursun
Win11 bende pek sevmiyorum da win8'e kadar da düşmeye gerek yok hocam ya çokta iyi bir işletim sistemi değil. İlla geçeceğim derseniz sıkıntı çıkmaz. Güvenlik güncellemesi falan almıyor.
Windows 8 kurarsın ama Windows 8 çok sıkıntılı buglar falan havalarda uçuşuyoe sen bence Windows 10 kur
8 de bug hiç rastlamadım. 10 da ufak tefek sıkıntılar yaşadım. Oyun amaçlı kullandığım pc olduğu için bana edge ve oyun kurulu olsun yeter diğer uygulamaları gerek duymuyorum driverler mecbur zaten 4800 ghz de aşırı kasıyor klasöre tıkladım 6 dk sonra açtı. Oyun amaçlı windows 11 daha toparlayamamış bunca zaman

Top Bottom