Neler Yeni

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Arkadaşım yaptım. İp adresleri arama şeklim misal
196.26.75.400 - den 196.26.75.600 - e kadar arama yapıyordum sonu 400 - den 600 - e
200 İP araması yapıyordum Hangisi internete bağlı Windows cihaz ise dalıyordum disk belleğine direkmen

Listelenirken Bilgisayar isimleri çıkıyordu. Bu işe başladığım 2 saat sonra son verdim.

Niye diye sorarsan. Bilgisayar isimlerinin içinde Banka bilgisayarlarının isimleride vardı. Oturduğum yerde böyle olmasın sonra. Gözümün önünden böyle şeyler geçti.

Ziyyaaaaa

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Aslak
Boş beleş xbox gibi hiç kullanmadiğimiz windows servislerinden arınmak için modlu windows 10/10 herkese modlu windows oneriyorum saf windows geliyor boş servisler yok boş edge gibi tarayicilar yok 10-20 gb arasi bir yer kapliyor ram işlemci kullanimi min düzeyde kafaniz rahat
o github projesini gördüm ama yinede özelleştirme açısından linux daha iyi gibi tek sıkıntı tek şirket olmaları

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
o github projesini gördüm ama yinede özelleştirme açısından linux daha iyi gibi tek sıkıntı tek şirket olmaları
Evet o konuda oyle ama gerek oyun olsun gerekse iş hepsi windowsa uyumlu yapiliyor ha linuxa uyumlu olsalar arkama bile bakmam orası ayrı

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Aslak
Evet o konuda oyle ama gerek oyun olsun gerekse iş hepsi windowsa uyumlu yapiliyor ha linuxa uyumlu olsalar arkama bile bakmam orası ayrı
aynen bende zaten bundan win kullanıyorum ama üni geçince büyük ihtimalle linux geçerim

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,468
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sende inanma ama IP adresle çok rahatça bilgisayar belleğine erişmek mümkün bunu böyle bil.
En azından Windows belleğine erişmek biraz kolay.

O gün bu gündür tüm özel dosyalarımı taşınabilir belleklerde tutarım bilgisayardan internetten uzak tutarım.
Sizede öneririm. Windows işletim sistemine güvenipte içinde özel dosyalarınızı tutmayın sakın.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Sende inanma ama IP adresle çok rahatça bilgisayar belleğine erişmek mümkün bunu böyle bil.
En azından Windows belleğine erişmek biraz kolay.

O gün bu gündür tüm özel dosyalarımı taşınabilir belleklerde tutarım bilgisayardan internetten uzak tutarım.
Sizede öneririm. Windows işletim sistemine güvenipte içinde özel dosyalarınızı tutmayın sakın.
kaç para verdiler sana:ROFLMAO:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,468
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
kral aynı lan ağında isen kolay ben bu konularda basic olarak ilgileniyorum (basic dediğim bu hack işi uçsuz bucaksız) metasploit de birçok frame work var ayrıca bi fus yapılsa ruby ile bide araya bi yere dosyanın içine gömüldümü herkeze bulaşır bu aynı lan ağında olduğunzda birçok şey trasfere açık oluyor mesela MITM yaparak basitçe bazi eski cihazların ekranına fotoğraflar getirile bilir
Abi ne aynı Lan ağı?
eve 1 internet geliyor sağlayıcıdan
1 tane modem var
1 tane kablo var
1 tane Win XP pc var direk internete açılıyor.

Şirket PC si değil ki Lan ağı içinde başka bilgisayarın içine gireyim. O ayrı mevzu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç para verdiler sana:ROFLMAO:
Ben gördüğümü görmüşüm abi.
Görmeyenler de , iyi ki görmemiş. 🤣

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,468
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İnanmıyorsun öyle mi? İp adresini ver bakalım hele napabiliriz

Edit- Gerçi vermezsin de. Versen bile yanlış verirsin. Neyse herkes kendi bildiği gibi yaşasın.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,468
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İpstresserdan internetimin anasini ağlatıp konumumun biraz yakınındaki illere bakabilirsin sadece
Yaaa öyle mi? İP adresle kimsenin bilgisayarına sızmak mümkün değil mi?
Aha bak bari ölmeden görün bişeyler.

Programda Open Computer dedikten sonra sadece klasorler açılıyor ama karşı tarafın C ve D diski oluyor. Karşı taraftakı Adamın ruhu bile duymuyor. Hiç aklına bile gelmez kimse onun bilgisayarında gezermiş diye

Screenshot from 2024-12-29 03-15-50.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,327
Üyeler
163,989
Son üye
alicannsolak
Top Bottom