hocam windows güncelleme çakışmasından oluyor sorunun tek çözümü format tamamen çözülmeyebilir çünkü windows güncellemelerinden dolayı oluyor tekrar güncellemeler çakışabilir bunu windows 11 24h2 den win11 25h2 yükseltme yaparken 2 defa yaşadım sorun çözümsüz gibi bir şey sorunu kısa süreli format ile çözebilir veya win güncelleştirmeyi durdurabilir önceki güncellemeleri kaldırabilirsinBeyler windows tuşuna basıp arama yapınca bir şey yazamadan geri kapanıyor bu yönde baya bi video var ama ne yazık kı hiç biri bende çalışmadı windows 10 da
bende format ile çözülebilir diye düşündüm ama win 11 geçsem düzelir gibi sorunhocam windows güncelleme çakışmasından oluyor sorunun tek çözümü format tamamen çözülmeyebilir çünkü windows güncellemelerinden dolayı oluyor tekrar güncellemeler çakışabilir bunu windows 11 24h2 den win11 25h2 yükseltme yaparken 2 defa yaşadım sorun çözümsüz gibi bir şey sorunu kısa süreli format ile çözebilir veya win güncelleştirmeyi durdurabilir önceki güncellemeleri kaldırabilirsin
win11 geçişebilirsin hocam ilk yüklendikten sonra güncellemeleri yap sonrasında güncelleştirmeleri durdur bence sonraki güncellemeler sistemi çöp haline getiriyor her ay 2,3 defa format attığımdan tecrübelendim güncellemeleri durduruyorumbende format ile çözülebilir diye düşündüm ama win 11 geçsem düzelir gibi sorun
deneyeceğim teşekkürlerwin11 geçişebilirsin hocam ilk yüklendikten sonra güncellemeleri yap sonrasında güncelleştirmeleri durdur bence sonraki güncellemeler sistemi çöp haline getiriyor her ay 2,3 defa format attığımdan tecrübelendim güncellemeleri durduruyorum