Windows çökme sorunu

vegeta06

80+
Reaksiyon skoru
25
laptopumun modeli budur
Casper Nirvana CN.HBB800A

teknik özelliklerini fabrika çıkışına göre değiştirdim;
ram- 4gb
ekran kartı dahili 1.5gb gözüküyor
işlemci : intel celeron b800 1.5ghz 2 çekirdek
hdd: James Donkey 120 gb ssd

laptopun sorunu şu ki windows 7 32 bit-64 bit fark etmez tertemiz çalışıyor sorunsuz ancak win8/8.1/10 gibi güncel sürümler yüklediğimde çalışıyor tekrar başlattığımda ya da kapatıp diğer gün açtığımda siyah ekran geliyor. çöküyor sanırım ancak anlamadığım nokta şu laptop üzerinde bulunan vga/hdmi portlarından monitörüme bağlayınca monitöre ekranı verebiliyor hangi sürüm olursa olsun
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı yoksa win 7 yüklemek zorunda kalacağım :/ (windws 8.1 de zorlayınca 3-4 defa da açılıyor bazen açılmıyor ! )

laptopumun modeli budur

RAM- 4gb
HDD: James Donkey 120 gb SSD

laptopun sorunu şu ki windows 7 32 bit-64 bit fark etmez tertemiz çalışıyor sorunsuz ancak win8/8.1/10 gibi güncel sürümler yüklediğimde çalışıyor tekrar başlattığımda ya da kapatıp diğer gün açtığımda siyah ekran geliyor. çöküyor sanırım ancak anlamadığım nokta şu laptop üzerinde bulunan vga/hdmi portlarından monitörüme bağlayınca monitöre ekranı verebiliyor hangi sürüm olursa olsun
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı yoksa win 7 yüklemek zorunda kalacağım :/ (windws 8.1 de zorlayınca 3-4 defa da açılıyor bazen açılmıyor ! )
Hocam hdd diye tam format atman lazim
Post automatically merged:

laptopumun modeli budur

RAM- 4gb
HDD: James Donkey 120 gb SSD

Zaten o ssddi kritik sorunlu iade et

Hocam HDD diye tam format atman lazim
Post automatically merged:

Zaten o ssddi kritik sorunlu iade et
dostum hdd ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ssd'den önce hdd vardı bende tamamen tarattım onu 2-3 kere badsector fln yoktu gene çöküyordu acaba işlemci sadece win7mi destekliyor

dostum HDD ile ilgili olduğunu düşünmüyorum SSD'den önce HDD vardı bende tamamen tarattım onu 2-3 kere badsector fln yoktu gene çöküyordu acaba işlemci sadece win7mi destekliyor
Hayır win neye kurulu

Geri