Windows çökme sorunu

vegeta06

80+
Reaksiyon skoru
25
laptopumun modeli budur
Casper Nirvana CN.HBB800A

teknik özelliklerini fabrika çıkışına göre değiştirdim;
ram- 4gb
ekran kartı dahili 1.5gb gözüküyor
işlemci : intel celeron b800 1.5ghz 2 çekirdek
hdd: James Donkey 120 gb ssd

laptopun sorunu şu ki windows 7 32 bit-64 bit fark etmez tertemiz çalışıyor sorunsuz ancak win8/8.1/10 gibi güncel sürümler yüklediğimde çalışıyor tekrar başlattığımda ya da kapatıp diğer gün açtığımda siyah ekran geliyor. çöküyor sanırım ancak anlamadığım nokta şu laptop üzerinde bulunan vga/hdmi portlarından monitörüme bağlayınca monitöre ekranı verebiliyor hangi sürüm olursa olsun
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı yoksa win 7 yüklemek zorunda kalacağım :/ (windws 8.1 de zorlayınca 3-4 defa da açılıyor bazen açılmıyor ! )

laptopumun modeli budur

RAM- 4gb
HDD: James Donkey 120 gb SSD

laptopun sorunu şu ki windows 7 32 bit-64 bit fark etmez tertemiz çalışıyor sorunsuz ancak win8/8.1/10 gibi güncel sürümler yüklediğimde çalışıyor tekrar başlattığımda ya da kapatıp diğer gün açtığımda siyah ekran geliyor. çöküyor sanırım ancak anlamadığım nokta şu laptop üzerinde bulunan vga/hdmi portlarından monitörüme bağlayınca monitöre ekranı verebiliyor hangi sürüm olursa olsun
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı yoksa win 7 yüklemek zorunda kalacağım :/ (windws 8.1 de zorlayınca 3-4 defa da açılıyor bazen açılmıyor ! )
Hocam hdd diye tam format atman lazim
Post automatically merged:

laptopumun modeli budur

RAM- 4gb
HDD: James Donkey 120 gb SSD

Zaten o ssddi kritik sorunlu iade et

Hocam HDD diye tam format atman lazim
Post automatically merged:

Zaten o ssddi kritik sorunlu iade et
dostum hdd ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ssd'den önce hdd vardı bende tamamen tarattım onu 2-3 kere badsector fln yoktu gene çöküyordu acaba işlemci sadece win7mi destekliyor

dostum HDD ile ilgili olduğunu düşünmüyorum SSD'den önce HDD vardı bende tamamen tarattım onu 2-3 kere badsector fln yoktu gene çöküyordu acaba işlemci sadece win7mi destekliyor
Hayır win neye kurulu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri