Masa ÜstüLaptop mu? Masaüstü mü?
Kullandığınız monitörün çözünürlüğü nedir?Masa Üstü
60 hzKullandığınız monitörün çözünürlüğü nedir?
O tazeleme hızı hocam. Çözünürlük nedir? Monitör marka model belirtirseniz ben çözünürlüğüne bakarım.60 hz
O tazeleme hızı hocam. Çözünürlük nedir? Monitör marka model belirtirseniz ben çözünürlüğüne bakarım.
Reis şu an ben evde değilim başka şehirden aldım pc yi monitör de sıkıntı yoksa ben gerisini hallederimHocam Windows ayarlarından ekran kısmına gelip çözünürlüğü kontrol eder misiniz? 1920x1080 olması gerekiyor.
Hayır hepsi doğruKablo yanlış takılmış olabilir mi?
Monitörü başka bir cihazda deney hocam. Monitör ayarlarından geniş ekran olması gerekiyor. Görüntü oranı 16:9 olması lazım. Monitörde sorun olduğunu sanmıyorum. Bağladığınız kabloda sorun olabilir. HDMI ile bağlayın. Büyük ihtimal Windows çözünürlüğü düşük.Reis şu an ben evde değilim başka şehirden aldım PC yi monitör de sıkıntı yoksa ben gerisini hallederim
Reis çok teşekkür ediyorum gerisini hallederim monitör de sıkıntı yoksa fark etmezMonitörü başka bir cihazda deney hocam. Monitör ayarlarından geniş ekran olması gerekiyor. Görüntü oranı 16:9 olması lazım. Monitörde sorun olduğunu sanmıyorum. Bağladığınız kabloda sorun olabilir. HDMI ile bağlayın. Büyük ihtimal Windows çözünürlüğü düşük.