Windows Donuyor 5-10 Saniye Sonra Tekrar Geliyor

ram den olabilri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya sistemseldir formatla halledilrşi
rami 5 senedir kullanıyor şimdi mi sıkıntı çıkaracak? hiç sanmıyorum parçaların hepsini sorunsuz kullanıyordu büyük ihtimal yazılımsal bir şey

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
win10'un en son sürümü 22h2, şuan sizde windows güncel değilse güncelleyin, driverları da güncelleyin son sürüme. ancak w10 22h2'yi kurmayın, güncellerken isteğe bağlı kalite güncellemesi olarak soruyor zaten kurulsun mu diye, indire basmayın onu kurmazsanız daha performanslı çalışır.
win 10 dan 11 e geçsek geri dönebiliyor muyuz? bir kere geçip geri dönmüştü ikinciye oluyor mu?

rami 5 senedir kullanıyor şimdi mi sıkıntı çıkaracak? hiç sanmıyorum parçaların hepsini sorunsuz kullanıyordu büyük ihtimal yazılımsal bir şey
aynen aga şimdi çıkarcak yinede bak testler var fln yap ondan

win 10 dan 11 e geçsek geri dönebiliyor muyuz? bir kere geçip geri dönmüştü ikinciye oluyor mu?
evet geri dönebilirsiniz, win10 kuruluysa w11 geçmenize gerek yok. w11 geçince düzeleceğini sanmıyorum(sorun düzelsin diye w11'e geçmeyi düşünüyorsanız)

evet geri dönebilirsiniz, win10 kuruluysa w11 geçmenize gerek yok. w11 geçince düzeleceğini sanmıyorum(sorun düzelsin diye w11'e geçmeyi düşünüyorsanız)
böyle nasıl desem siteye giriyor yukarıdaki yuvarlak dönüyor tepki vermiyor sonra giriyor 3-5 saniye bekliyor ama böyle sürekli olunca da canını sıkıyor insanın

böyle nasıl desem siteye giriyor yukarıdaki yuvarlak dönüyor tepki vermiyor sonra giriyor 3-5 saniye bekliyor ama böyle sürekli olunca da canını sıkıyor insanın
e tabii ki de. Bende de olsa benim de canım sıkılır. ssd kaynaklı olabilir, tekrar format atmayı deneyebilirsiniz, win10 güncellemeyi deneyebilirsiniz.

e tabii ki de. Bende de olsa benim de canım sıkılır. ssd kaynaklı olabilir, tekrar format atmayı deneyebilirsiniz, win10 güncellemeyi deneyebilirsiniz.
21h2 ye nasıl geçeceğiz? tekrardan format atıpda mı

21h2 ye nasıl geçeceğiz? tekrardan format atıpda mı
youtube videolarında yöntemler var, onları deneyin olmazsa tekrar format atın, 22h2 yi kurmayın diğer güncellemelerin hepsini yapın.

Sorun bence eşşek SSD'sinde benim ikinci sistemimde de var o ssd ve tabiri caizse harddisk gibi windows ölüyor o SSD ile

Sorun bence eşşek SSD'sinde benim ikinci sistemimde de var o ssd ve tabiri caizse harddisk gibi windows ölüyor o SSD ile
eskiden yoktu ama? 3-5 gündür olmaya başladı ssdin değerleri aşağıda
Ekran Alıntısı.PNG

Geri