SametGnz13
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
windows 8.1 indirdim şimdi internete falan bağlanmıyor wifi gözümüyor driver güncelleme programı lazım
nasıl yapçamHocam kendiniz kurun driverlarınızı. Driver güncelleyen veya yükleyen programlar genelde eski versiyonları indiriyor.
Driver güncelleme programları kullanmayın her donanımın yazılımını sitesinden indir.windows 8.1 indirdim şimdi internete falan bağlanmıyor wifi gözümüyor driver güncelleme programı lazım
internet kafe 15 km uzaklıkta evdeki tek bilgisayar bu varİnternete girebilen bir bilgisayardan ya da internet kafeden vs. laptop'sa laptop üreticisinin, masaüstüyse anakart üreticisinin sitesinden gerekli driver'ı manuel olarak indirip kurun. O programlara güvenmeyin.
tmm ondan yaptımİlla lazımsa Driver Booster var.
Yapmayın büyük hata ne kuruduğu belirsiz saçma programın teki gereksiz yazılımlar kuruyortmm ondan yaptım
artık yaptım ama win11 win10 win8.1 kullandım fakat beğenmedim windows 7 geçsem bu sistemde olur mu sistem i3-5005u 250gb ssd 500 gb hardisk fps düşüklügü yaşarmıyımYapmayın büyük hata ne kuruduğu belirsiz saçma programın teki gereksiz yazılımlar kuruyor
Windows 7 ye geçmenizi önermem güncelleme yok. Korumasız win 10 gider onaartık yaptım ama win11 win10 win8.1 kullandım fakat beğenmedim windows 7 geçsem bu sistemde olur mu sistem i3-5005u 250gb ssd 500 gb hardisk fps düşüklügü yaşarmıyım
macos kurucamWindows 7 ye geçmenizi önermem güncelleme yok. Korumasız win 10 gider ona