kıçırıldın
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 108
Beyler bende windows home var format atmadan windows proya yükseltme şansım var mı acaba ? yükseltebilirsem eğer içindeki dosyalara uygulamalara bir zararı olur mu
bende şimdi lisans anahtarı aldım tek çekindiğim taraf pcdeki dosyaların uygulamaların gitmesi veya çalışmamasıvalla bilgim yok ama home kurmuştum key aldım eleman pro keyi verdi lisans yerinde pro yazmaya başladı update ona göre aldı mı güncelleme bilmiyorum ama güncelleme yapmıştım
homeda bazı şeyler tam çalışmıyor o yüzden pro geçmek istiyorumvalla bilgim yok ama home kurmuştum key aldım eleman pro keyi verdi lisans yerinde pro yazmaya başladı update ona göre aldı mı güncelleme bilmiyorum ama güncelleme yapmıştım
neler tam çalışmıyor söyle deneyeyim benim lisans çok karıştı home kurdum pro girdim sonra sıkıntı çıktı başka key verdi şimdi pro workstation oldubende şimdi lisans anahtarı aldım tek çekindiğim taraf pcdeki dosyaların uygulamaların gitmesi veya çalışmaması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
homeda bazı şeyler tam çalışmıyor o yüzden pro geçmek istiyorum
mesela giriş ekranında ne kadar fazla şey denediysem parolasız girişi değiştiremedimneler tam çalışmıyor söyle deneyeyim benim lisans çok karıştı home kurdum pro girdim sonra sıkıntı çıktı başka key verdi şimdi pro workstation oldu
home yukleyip, pro key girince "ozellik yuklemesi" ile pro ya yukseltir.Beyler bende windows home var format atmadan windows proya yükseltme şansım var mı acaba ? yükseltebilirsem eğer içindeki dosyalara uygulamalara bir zararı olur mu