Wi̇ndows Kafayi Yedi̇ Lütfen Yardim Edi̇n

erdbrt31

80+
Reaksiyon skoru
1
SORUN NASI OLDU KISACA Yazım windows geri yükleme şeyini kulandım pcyi bir hafta oncesine yükledi
gooleye girmiyo ama edgeye giriyo googlede gizlilik hatası ne yapsam duzelmiyo pcyi sifirlamaya calısıyorum hata verıyo her hatayı tek tek arastırıyom yok gene hata veriyo yardım edın nolur kafayı yemek uzereyim indirmediigm şey kalmadı zaten indirdigim şeyi acmıyo driverler yüklü gozkmuyo ınternet var gozumuyo ama var ses felan cou programı acmıyo acılanda zaten alakasız internetli hiçbir şeyi yapmıyo sertifikalar yokmus arasıtrdım sertıfıka yuklenmıyo windowsun herhangi bi menüsüne girmiyo

İlk önce sakin olun ve düzgünce anlatın derdinizi.
Abi suan komple giti video çekerken noluyo buna anlamadım video çekerken ayarlara girdim sonra ekran giti gittikten sonra üç kere dit dit eti son iki kere açılıp kapa dı suan calişiyor ekran yok kafayı yicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraf atar mısınız?
Abi suan komple giti video çekerken noluyo buna anlamadım video çekerken ayarlara girdim sonra ekran giti gittikten sonra üç kere dit dit eti son iki kere açılıp kapa dı suan calişiyor ekran yok kafayı yicem

Hocam sakin olun biraz 😀 bu kadar korkulacak bir şey yok hiç olmazsa hard disk değiştirirsiniz. Sıfırlamak yerine formatlamayı deneyebilirmisiniz? Çünkü bu donanımsal değilde işletim sistemi ile ilgili bir hata gibi görünüyor.
Reis giti ya komple ya video var burdan atılmıyor. Napcam ben noldu buna

Reis giti ya komple ya video var burdan atılmıyor. Napcam ben noldu buna
Hocam o zaman yapılacak bir şey yok yeni hard disk, ssd al geç.

Geri