Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
windows key almam gerek hepsiburada gibi sitelerde satılıyor güvenlimidir
webteknonun test videosu vardı 1.200 TL'lik Win10 PRO Lisansını İnternette 19 TL'ye Satan Yerden Aldık! (Bill Gates Bunu Sevmedi!) - YouTubewindows key almam gerek hepsiburada gibi sitelerde satılıyor güvenlimidir
öyle bir yerden alıcam sorun çıkarsa hemen iade içinHepsinin güvenli olduğunu söyleyemem ama benim 20 liraya aldığım key bir yıldır sorunsuz çalışıyor. Zaten bu kadar pahalı bir ürünü bu kadar ucuza alacaksanız birazcık riske girmeniz gerekiyor. Alacaksanız Hepsiburada'dan almanızı öneririm.
OEM keylere kimse garanti veremez eski windows 7 keylerini falan windows 10 a çevirme gibi değişik methodlar ile ucuza oem key kasıyorlar. ama dikkatli olmak gerek
oem keyi benden başkası kullanabilirmi bana satıp başkasınada satarsa falan
olabilir güvenilir satıcı bul yorum ları güzel olsun bak bi araştıröyle bir yerden alıcam sorun çıkarsa hemen iade için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oem keyi benden başkası kullanabilirmi bana satıp başkasınada satarsa falan
bende orjinal win7 key vardı onu win 10 key yapabilirmiyim eski pcdeolabilir güvenilir satıcı bul yorum ları güzel olsun bak bi araştır
onu bilmiyorum konu açarsan bilenler yardımcı olabilirbende orjinal win7 key vardı onu win 10 key yapabilirmiyim eski pcde
ama bedava windows etkinleştirme kodları var crack sayılırmı onlar bilmiyorumbende orjinal win7 key vardı onu win 10 key yapabilirmiyim eski pcde
onlar gerçek deil bildiğim kadarlıylaama bedava windows etkinleştirme kodları var crack sayılırmı onlar bilmiyorum