İkisininde yasal olmadığını öğrendim kullanmaya devam edebilirsin lisans bitse bile ama bir kaç özelliği kullanamazsınAlıntıyı görüntüle
böyle bir yazı cıktı bilgisayarcı crackleyelım yada 50 TL ye alalım dedi bu nedir me yapmalıyım
ikiside aynı şey normali 1000 tl olan şeyi 50 TL'ye almak okey ama cracklemek aslaa olmazz diyorsunuz istediğini yapsınAlmanız en mantıklısı olacaktır cracke karşıyız
uyarı yememek için öyle söylüyolar yoksa çoğumuz KMSPico kullanıyoruzikiside aynı şey normali 1000 TL olan şeyi 50 TL'ye almak okey ama cracklemek aslaa olmazz diyorsunuz istediğini yapsın
Tam olarak fiyatları bilmiyorum çünkü Windows 10 kullanmıyorum paralı olduğunu görünce onun orijinal olduğunu düşündümikiside aynı şey normali 1000 TL olan şeyi 50 TL'ye almak okey ama cracklemek aslaa olmazz diyorsunuz istediğini yapsın
Çok kazık windows 10 bari 100 tl civarı yapsalardı orjinal alma oranı 10 kat artardı zaten adamın bilgisayarı 2/3 bin tl windowsa 1k mı vericekTam olarak fiyatları bilmiyorum çünkü Windows 10 kullanmıyorum paralı olduğunu görünce onun orijinal olduğunu düşündüm
1000 Tl'ye de Crack kullanılır ama yazık o kadar para verilmezÇok kazık windows 10 bari 100 TL civarı yapsalardı orjinal alma oranı 10 kat artardı zaten adamın bilgisayarı 2/3 bin TL windowsa 1k mı vericek
ben bunu yaptım ama olmadı galiba bi kaç şeyi yanlış yaptım youtube de falan güvenli video varsa link atar msın ordan daha iyi olrÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme! | Donanım Arşivi Forum
2 dakka süren işlem uygula geç para falan verme
Önemli dosyaların yoksa bunu yapKendisine götürüp Windows artırmıştım 1 ay önce ama şimdi böyle oldu ne yapayım