Windows Yazılım Koruması Kapatma

OsmaanK

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhabalar. Ara sıra görev yöneticisine baktığımda Windows yazılım korumasının işlemcinin %20-%30 kadar sömürdüğünü gördüm. Bu işlemi nasıl kapatabilirim? Ve kapatmamın herhangi bir dezavantajı var mı? ( Windows yazılımım orijinal değil ).

bildiğim, kapatırsan pc de kapanıyor yani pc nin açılması için onunda açık olması lazım

Merhabalar. Ara sıra görev yöneticisine baktığımda Windows yazılım korumasının işlemcinin %20-%30 kadar sömürdüğünü gördüm. Bu işlemi nasıl kapatabilirim? Ve kapatmamın herhangi bir dezavantajı var mı? ( Windows yazılımım orijinal değil ).
Windows defendiri hizmetlerden kapatibalirsin

Defenderı kastetmemiştim.
Ha pardon onu kapattığım an pc de kapanıyor karıştırdım kb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görev Zamanlayıcısı Kütüphanesi / Microsoft / Windows / SoftwareProtectionPlatform'e gel"SvcRestartTask" bu göreve sağ tıklayıp devre dışı yap büyük ihtimal sorun ortadan kalkar

Ha pardon onu kapattığım an PC de kapanıyor karıştırdım kb

Görev Zamanlayıcısı Kütüphanesi / Microsoft / Windows / SoftwareProtectionPlatform'e gel"SvcRestartTask" bu göreve sağ tıklayıp devre dışı yap büyük ihtimal sorun ortadan kalkar
Kesin olmamakla birlikte sorun belki cozulur

Geri