https://www.teknobiyotik.com/kingst...d-kc-s44480-6f-30719.html?ref=akakce&v=1.21.8 ssd bu söylediğiniz özellikleri bilmiyorum.SSD M.2 NVMe mi?
UEFI olarak yapın flash belleğe yüklemeyi format dosyalarını.
istersen windwos kendi yükleyicisi var onla yükle kafan rahat olsun. bende önceden rufus ile yapıyordum buna benzer hatalar verdi sonra windows kendi uygulaması ile yapıyorum artık.https://www.teknobiyotik.com/kingst...d-kc-s44480-6f-30719.html?ref=akakce&v=1.21.8 ssd bu söylediğiniz özellikleri bilmiyorum.
2. ise rufus üzerinden disk bölümü düzeni mbr diyince bios(UEFI ya da UEFI-CSM)diyor ben böyle kurmuştum.
diğer seçenekte disk bölümü düzeni gpt UEFI(CSM yok)Yazıyor. 2. seçeneklemi iso dosyasını flasha aktarim yani.
Direk flasha yükle mi diyeyimistersen windwos kendi yükleyicisi var onla yükle kafan rahat olsun. bende önceden rufus ile yapıyordum buna benzer hatalar verdi sonra windows kendi uygulaması ile yapıyorum artık.
Videosu var mıdır(Buldum deniyorum)
maalesef yine görmedi
Sistemde windows kurulu değil.Biosda ise ssd gözükmüyor.Sata portların hepsini denedim.bios ayarlarında ssd gözüküyor mu veya şuan sistem de zaten windows kurulu ve açılıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide ne olur ne olmaz 2,0(siyah) olan port takıp deneyin flash belleği
bide ne olur ne olmaz 2,0(siyah) olan port takıp deneyin flash belleği anakartın içinde ayrıntılı söyleyebilir misinizSistemde windows kurulu değil.Biosda ise ssd gözükmüyor.Sata portların hepsini denedim.
başka depolaman var ise onla denermisiniz veya ssd'ye güç girişini de bağladınız mı ? bios gözükmüyor ise ssd yükleyemezsiniz bağlı değildir çünkü veya arızalıdır.Sistemde windows kurulu değil.Biosda ise ssd gözükmüyor.Sata portların hepsini denedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide ne olur ne olmaz 2,0(siyah) olan port takıp deneyin flash belleği anakartın içinde ayrıntılı söyleyebilir misiniz
ssd sata kablosunu anakarta bağlıyorum başka bir şey yapmam gerekiyor mubaşka depolaman var ise onla denermisiniz veya ssd'ye güç girişini de bağladınız mı ? bios gözükmüyor ise ssd yükleyemezsiniz bağlı değildir çünkü veya arızalıdır.
Şuan ders başladı deniyeceğim.