Windows10 kurarken sürücü gözükmüyor

mevlutkok

80+
Reaksiyon skoru
51
Yeni bir bilgisayar aldım windows10 kurucam ama sürücülerde ssd yok.

Ekler

• IMG_20201008_204418.jpg
    IMG_20201008_204418.jpg
    2.8 MB · Hit: 42
SSD M.2 NVMe mi?
UEFI olarak yapın flash belleğe yüklemeyi format dosyalarını.

https://www.teknobiyotik.com/kingst...d-kc-s44480-6f-30719.html?ref=akakce&v=1.21.8 ssd bu söylediğiniz özellikleri bilmiyorum.
2. ise rufus üzerinden disk bölümü düzeni mbr diyince bios(UEFI ya da UEFI-CSM)diyor ben böyle kurmuştum.
diğer seçenekte disk bölümü düzeni gpt UEFI(CSM yok)Yazıyor. 2. seçeneklemi iso dosyasını flasha aktarim yani.
istersen windwos kendi yükleyicisi var onla yükle kafan rahat olsun. bende önceden rufus ile yapıyordum buna benzer hatalar verdi sonra windows kendi uygulaması ile yapıyorum artık.

istersen windwos kendi yükleyicisi var onla yükle kafan rahat olsun. bende önceden rufus ile yapıyordum buna benzer hatalar verdi sonra windows kendi uygulaması ile yapıyorum artık.
Direk flasha yükle mi diyeyim

bios ayarlarında ssd gözüküyor mu veya şuan sistem de zaten windows kurulu ve açılıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide ne olur ne olmaz 2,0(siyah) olan port takıp deneyin flash belleği

bios ayarlarında ssd gözüküyor mu veya şuan sistem de zaten windows kurulu ve açılıyor mu ?

bide ne olur ne olmaz 2,0(siyah) olan port takıp deneyin flash belleği
Sistemde windows kurulu değil.Biosda ise ssd gözükmüyor.Sata portların hepsini denedim.

Sistemde windows kurulu değil.Biosda ise ssd gözükmüyor.Sata portların hepsini denedim.
bide ne olur ne olmaz 2,0(siyah) olan port takıp deneyin flash belleği anakartın içinde ayrıntılı söyleyebilir misiniz

Son düzenleme:

bide ne olur ne olmaz 2,0(siyah) olan port takıp deneyin flash belleği anakartın içinde ayrıntılı söyleyebilir misiniz
başka depolaman var ise onla denermisiniz veya ssd'ye güç girişini de bağladınız mı ? bios gözükmüyor ise ssd yükleyemezsiniz bağlı değildir çünkü veya arızalıdır.

başka depolaman var ise onla denermisiniz veya ssd'ye güç girişini de bağladınız mı ? bios gözükmüyor ise ssd yükleyemezsiniz bağlı değildir çünkü veya arızalıdır.
ssd sata kablosunu anakarta bağlıyorum başka bir şey yapmam gerekiyor mu

ssd birde güç girişi bağlamalısın
1602233408407.png

sade sata bağlamakla olmuyor güç girişi de tak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,539
Üyeler
175,063
Son üye